Θέσεις εργασίας για τα Χριστούγεννα στο Public Μυτιλήνης

Θέσεις εργασίας για τα Χριστούγεννα στο Public ΜυτιλήνηςΤα Public είναι η ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας, η οποία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα –αφού ιδρύθηκε μόλις το 2005– κατάφερε να αλλάξει τις καταναλωτικές συνήθειες όλων. Διαθέτει σύγχρονους και ζεστούς χώρους με ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και πολιτισμού που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών – καταναλωτών κάθε ηλικίας, αφού μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένες σε ένα πολυκατάστημα έμπνευση και ενημέρωση σε τομείς τόσο διαφορετικούς, όσο και συμπληρωματικούς μεταξύ τους όπως: μουσική και ταινίες, κινητά και ψηφιακά, ήχος και εικόνα, βιβλία και comics, gadgets και παιχνίδια, computers και gaming.

Στα πολυκαταστήματα Public οι επισκέπτες δεν είναι απαραίτητα μόνο πελάτες, έχουν περισσότερες δυνατότητες, καθώς μπορούν να ζήσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία δοκιμάζοντας τα προϊόντα της αρεσκείας τους πριν τα αγοράσουν. Οι νεαροί φίλοι του internet μπορούν να σερφάρουν δωρεάν. Όσοι αγαπούν την τέχνη μπορούν να παραστούν σε ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, να γνωρίσουν από κοντά Έλληνες και ξένους δημιουργούς, να δουν live εμφανίσεις γνωστών καλλιτεχνών, να ακούσουν ελεύθερα τα καλύτερα cd, να δοκιμάσουν οι ίδιοι τα ολοκαίνουρια παιχνίδια για κονσόλες, ακόμα και να προμηθευτούν εισιτήρια για θεάματα, συναυλίες καθώς και για όλες τις ταινίες που προβάλλονται στο cinema. Επιπλέον, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, οι μικροί φίλοι του Public μπορούν να παρακολουθήσουν κουκλοθέατρο, αφηγήσεις παραμυθιών, παραστάσεις με κλόουν και μάγους.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (19-10-2016)

Εποχική Απασχόληση «Χριστούγεννα 2016»

Το Public που προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, επιθυμεί να διευρύνει την ομάδα του και να προσλάβει για τα καταστήματά του:

Περιγραφή

Εποχική Απασχόληση «Χριστούγεννα 2016» 

Κωδικός Αγγελίας: SGRs0915_Christmas

Το Public που προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, επιθυμεί να διευρύνει την ομάδα του και να προσλάβει για τα καταστήματά του:

Απαραίτητα Προσόντα:

Απόφοιτος ΙΕΚ/ ΤΕΙ/ ΑΕΙ.

Ενθουσιασμός για την τεχνολογία και τα προϊόντα ψυχαγωγίας.

Προσανατολισμός στην άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Υπευθυνότητα, ομαδικό πνεύμα, επικοινωνιακές ικανότητες.

Γνώση Αγγλικής γλώσσας.

Η εταιρεία παρέχει:

Άριστο περιβάλλον εργασίας σε μοντέρνα καταστήματα.

Ευκαιρίες μόνιμης απασχόλησης σε μελλοντικές ανάγκες της εταιρίας.

Εκπαίδευση σε σύγχρονα συστήματα και νέες τεχνολογίες.

Για την ομάδα μας αναζητούμε άτομα με πάθος, ευγένεια και χαμόγελο!

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ομάδας μας και διαθέτετε τα παραπάνω προσόντα, κάντε τώρα την αίτηση σας ακολουθώντας το link «Υποβολή Βιογραφικού».

Καταστήματα Public Αττικής

Αγ.Δημήτριος (Metro Mall), Αγ.Παρασκευή, Σύνταγμα, Αιγάλεω, Γλυφάδα, Ν.Ερυθραία, Ζωγράφου, Καλλιθέα, Κορυδαλλός, Μαρούσι (The Mall), Μαρούσι (Golden Hall), Ν.Σμύρνη, Πειραιάς, Περιστέρι, Χαλάνδρι, Ψυχικό. 

Καταστήματα Public Υπόλοιπη Ελλάδα

Αγρίνιο, Άργος, Αλεξανδρούπολη, Βόλος, Δράμα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη Πυλαία (Mediterranean Cosmos), Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή), Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καστοριά, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθος, Λαμία, Λάρισα, Μυτιλήνη, Ξάνθη, Ορεστιάδα, Πάτρα, Πύργος, Ρέθυμνο, Ρόδος, Σέρρες, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Χανιά.