Κοντά στον Αιολικό ο τεχνικός Γιάννης Πολλαετίδης….με την βοήθεια του Αχιλλέα Χατζηνικολάου

Στον Αιολικό ο Γιάννης Πολλαετίδης!


Ο 41χρονος πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς αναλαμβάνει το «τιμόνι» της ομάδας της Μυτιλήνης, ως διάδοχος του Πέτρου Μίχου

Την τεχνική ηγεσία του Αιολικού αναλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το metrosport.gr ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Γιάννης Πολλαετίδης.


Ο 41χρονος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης και αύριο αναμένεται να επικυρώσει την σύναψη της συνεργασίας, αναλαμβάνοντας και επίσημα. Η διοίκηση του Αιολικού έλυσε τη συνεργασία της με τον Πέτρο Μίχο,  έχοντας μόλις 7 βαθμούς σε 5 αγώνες. Το «φλερτ» με τον Πολλαετίδη υπάρχει εδώ και καιρό, από το καλοκαίρι, αλλά δεν είχε προχωρήσει σε «γάμο», κάτι που συνέβη τώρα, έστω και με σχετική καθυστέρηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πολλαετίδης θα συναντήσει στη Μυτιλήνη τον πρώην παίκτη του στον Απόλλωνα, Χρήστο Ευσταθίου, ενώ για την επίτευξη της συμφωνίας συνέδραμε και ο ατζέντης Αχιλλέας Χατζηνικολάου, που κατάγεται από τη Λέσβο και γνωρίζει καλά τις προπονητικές ικανότητες του Πολλαετίδη, φέρνοντάς τον σε επαφή με τον πρόεδρο, Γιάννη Μανούσο (πατέρας του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Μανούσου).