Η Φωνή του αναγνώστη-Καταγγελία: «Τι θα γίνει με τον φωτισμό στα γήπεδα τένις της Νεάπολης; Θα κάνει κάτι ο δήμος;»

Καταγγελία από τον αναγνώστη μας Άγγελο Μαυρουδή


Φωτισμός γηπέδων Νεάπολης

Καλησπέρα. Είμαι κάτοικος Μυτιλήνης και όλοι γνωρίζουμε πόσες λίγες ευκαιρίες αθλητισμού έχουν τα παιδιά και οι έφηβοι της πόλης μας.

Είναι ντροπή όμως ότι ακόμα και αυτές οι λιγοστές υποδομές υπολειτουργούν, περισσότερο λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος και λιγότερο λόγω έλλειψης χρημάτων. Τρανταχτό παράδειγμα αποτελούν τα γήπεδα τένις, που βρίσκονται στην περιοχή της Νεάπολης. Τα φιλέ βρίσκονται σε κακή κατάσταση.

Επιπλέον δεν λειτουργούν οι υπάρχοντες προβολείς. Παρόλα αυτά με πολύ καλή θέληση και λόγω έλλειψης εναλλακτικών λύσεων, πηγαίνουν γονείς και παιδιά για παιχνίδι. Αν φροντίσει ο Δήμος για τον φωτισμό θα μπορούσε να γίνει προπόνηση και μετά τη δύση του ήλιου. Είναι τόσο εύκολη η λύση του προβλήματος, που αξίζει να αναφέρετε το θέμα για να φροντίσει ο Δήμος σχετικά. Ευχαριστώ. 


ΥΓ. Φυσικά ό,τι βελτιωτικά έργα και να κάνει ο Δήμος είναι μάταια, αν δεν υπάρχει επαρκής φύλαξη του χώρου. Κι αυτή όμως είναι εύκολο να γίνει από τα άτομα με σύμβαση καθαριότητας που προσλαμβάνει κατά καιρούς ο Δήμος. Εκτός αν δεν θεωρεί τις αθλητικές δραστηριότητες αρκετά σημαντικές για τους πολίτες του.