Τέσσερις συλλήψεις αλλοδαπών- Βαλίτσα με πλαστές ταυτότητες και διαβατήρια έφτασε με φορτηγό εταιρείας ταχυμεταφορών στην Μυτιλήνη (ΦΩΤΟ)

Σύλληψη αλλοδαπών για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων στη Μυτιλήνη


Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων, που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες Σαββάτου 29/10, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, εντός του λιμένα Μυτιλήνης, τέσσερις (04) αλλοδαποί, 30, 37, 59 και 21 ετών αντίστοιχα για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων. 

Συγκεκριμένα, κατά την έξοδο των οχημάτων από Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από Πειραιά – Χίο σε διενεργηθέντα έλεγχο σε Φ/Γ όχημα εταιρείας ταχυμεταφορών, εντοπίστηκε βαλίτσα η οποία περιείχε οχτώ (08) πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Στη συνέχεια συνελήφθησαν οι ανωτέρω κατά την προσέλευση τους στα γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών προκειμένου παραλάβουν την βαλίτσα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω πλαστά έγγραφα, καθώς επίσης και τέσσερα (04) κινητά τηλέφωνα.

ΦΩΤΟ Λ.Σ