Νικος Μιχαλακης προς παίχτες ακαδημίας Καλλονής: «Είστε ένας από τους σημαντικότερους λόγους που ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο»

Πατρική ομιλία έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καλλονής προς τους μικρούς παίχτες της ακαδημίας για την πρώτη της νίκη στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΛ.


Ο Νικος Μιχαλακης μάλιστα παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες των παικτών της Καλλονής στην Αγία Παρασκευή για την 1η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ.

«Είστε ένας από τους σημαντικότερους λόγους, ίσως ο σημαντικότερος, που νιώθω δικαιωμένος που ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο. Είστε όμως και η βασική αιτία που παραμένω σε αυτό• να προσπαθώ, να υπομένω και να επιμένω ώστε να δούμε την ομάδα μας να επανέρχεται σύντομα εκεί που της αξίζει», τόνισε ο Νίκος Μιχαλάκης - Πρόεδρος ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ (μιλώντας στους μικρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας) 

Μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα!

Μεγάλη νίκη πέτυχαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι παιδες της Καλλονής.
Αντίπαλος, η ομάδα της Στύψης στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής.

Οσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο είχαν την τύχη να δουν τους παίκτες της ομάδας μας να κλέβουν την παράσταση πετυχαίνοντας όμορφα γκολ, παίζοντας θεαματικό ποδόσφαιρο.
Οι παίκτες του Κώστα Λασκαρίδη εδειξαν για άλλη μια φορά οτι εχουν τις ατομικές αλλα και τις ομαδικες ικανότητες να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.


Για την Ιστορια το σκορ...0-9. Τα γκολ πέτυχαν. Περγάμαλης Α. Καλογήρου, Γαβαλάς, Παπουτσής (3) Πουλιάνος (3)