Betmasters.gr: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Με άρωμα τίτλου στον Πειραιά

Σπουδαίο ντέρμπι στο Φάληρο.

Όλα τα βλέμματα σήμερα στρέφονται στο μεγάλο ντέρμπι του Καραϊσκάκης, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι και σίγουρα πρόκειται να δούμε καλή μπάλα, από δυο ομάδες που έχουν εξαιρετικές μονάδες και καλό σύνολο. Το πάθος θα παίξει καθοριστικό ρόλο, με το γήπεδο να κοχλάζει, αφού οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν ξεχνάνε ποτέ την ατμόσφαιρα που αντιμετωπίζει η ομάδα τους όταν παίζει στην Τούμπα. Όσον αφορά το νόμιμο στοίχημα, ο άσος είναι λίγο πιο πάνω από το 1,60, ενώ το διπλό βρίσκεται ακόμη και στο 7,00 σε ορισμένες εταιρίες.

Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει η ήττα ως αποτέλεσμα. Κι αυτό γιατί έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία, οπότε δεν έχει περιθώρια για γκέλες. Η αλήθεια είναι όμως οτι αν κερδίσει τον Ολυμπιακό, θα δείξει πως στόχος του είναι μόνο ο τίτλος και μπορεί να τα καταφέρει.

Αγωνιστικά, η ομάδα του Ίβιτς αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Έχει κάποια προβλήματα στην άμυνα, όμως ο χρόνος κυλάει υπέρ του "δικεφάλου". Το μεγάλο μειονέκτημα των "ασπρόμαυρων" είναι οτι δεν μπορούν να τελειώσουν τις ευκαιρίες που δημιουργούν. Κάνουν πάνω από 10 κλασικές ευκαιρίες σε κάθε αγώνα και σπανιότατα βάζουν πάνω από δύο γκολ.

Ο Ολυμπιακός, από την γκρίνια και την απόγνωση που είχαν φέρει οι γκέλες στην Ευρώπη και η ήττα από τη Λάρισα, έχει περάσει στην ευτυχία και την ευημερία, μετά τις νίκες επί της ΑΕΚ και του Πανιωνίου. Η ψυχολογία είναι εξαιρετική, αλλά η αλήθεια είναι πως αγωνιστικά, δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα.

Η άμυνα παραμένει μέτρια και γενικά η αμυντική συμπεριφορά δεν είναι η καλύτερη. Θεωρείται σίγουρο πως μετά από οποιαδήποτε γκέλα, η θέση του Μπέντο θα είναι δύσκολη και είναι σαφές οτι έτσι δεν μπορεί ένας προπονητής να δουλεύει όπως θέλει.

Πάντως, αν οι "ερυθρόλευκοι" κερδίσουν σήμερα, ίσως και με καθαρό σκορ, τότε θα δείξουν ξεκάθαρα σε όλους το ποιος είναι το αφεντικό στο πρωτάθλημα.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.