Betmasters.gr: Αστέρια, σεντόνια και ο γλυκός ήχος

Επιστροφή στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ με ματσάρες.


Αυτή η Τρίτη είναι αφιερωμένη στην 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Ενημερωθείτε για τις εταιρείες που δέχονται Paysafe, ετοιμαστείτε και περιμένετε τα σεντόνια να τεντώσουν με τη συνοδεία αυτού του γλυκού ύμνου που συγκινεί κάθε ποδοσφαιρόφιλο. Στην προκειμένη φάση των ομίλων τα πράγματα σοβαρεύουν για τους μεγάλους συλλόγους, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες.

Για τον 5ο όμιλο ίσως σε ένα από τα πιο καθοριστικά παιχνίδια της ημέρας η Λεβερκούζεν των δύο ισοπαλιών υποδέχεται την Τότεναμ που ρέφαρε με διπλό στη Μόσχα για την ήττα της πρεμιέρας από την Τότεναμ. Στο άλλο ματς η ΤΣΣΚΑ έχει μάλλον την τελευταία της ευκαιρία να πάρει υποψηφιότητα για τις δυο πρώτες θέσεις υποδεχόμενη στη Μόσχα την αθόρυβη αλλά επικίνδυνη Μονακό.

Στον 6ο όμιλο τα πράγματα είναι πιο απλά. Ντόρτμουντ και Ρεάλ μοιράστηκαν από έναν βαθμό στο μεταξύ τους παιχνίδι. Τώρα οι Μαδριλένοι έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν θέαμα φιλοξενώντας τη Λέγκια και οι Βεστφαλοί πάνε στη Λισαβόνα για να κόψουν τα φτερά της Σπόρτινγκ η οποία ορέγεται να μπει σφήνα ανάμεσα στα δύο μεγάλα φαβορί του ομίλου μετά τη νίκη επί των Πολωνών.

Ο 7ος όμιλος εξελίσσεται ευνοϊκά για τη Λέστερ η οποία με 6 βαθμούς έχει ξεχωρίσει και απόψε έχει την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη πιο κοντά στην πρόκρισή της υποδεχόμενη την Κοπεγχάγη. Στο άλλο ματς του γκρουπ η Πόρτο έχει δύσκολη έξοδο στην έδρα Μπριζ, σε μια αναμέτρηση δίχως αύριο, αφού οι δυο τους έχουν έναν και μηδέν βαθμούς αντίστοιχα.

Τέλος, στον 8ο όμιλο το μόνο που μπορούμε να πούμε σχεδόν με βεβαιότητα είναι ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα είναι η ουραγός. Οι Κροάτες στην τελευταία τους ελπίδα να κάνουν κάτι καλό υποδέχονται τη Σεβίλλη, που έχει θετικό απολογισμό με 4 βαθμούς, ενώ η Λυών έχει πολύ δύσκολο έργο, καθώς αντιμετωπίζει στη Γαλλία το μεγάλο φαβορί του ομίλου, τη Γιουβέντους. Οι "μπιανκονέρι" έχουν ήδη μια απώλεια βαθμών και μάλιστα στο Τορίνο, οπότε σαν γνήσιοι Ιταλοί θα παίξουν για το αποτέλεσμα.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.