Betmasters.gr: 'Λιοντάρια' και 'πάντσερ' εν δράσει

Τέλος της 3ης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας.


Με αφορμή τα προκριματικά του Μουντιάλ έκανα μια σύντομη έρευνα στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος και κατέληξα, όπως και παλιότερα, στο ίδιο συμπέρασμα. Η πιο σοφή επιλογή είναι να είμαστε γραμμένοι σε όλες τις εταιρείες είτε γιατί μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά μεγαλύτερες αποδόσεις είτε προσφορές είτε περισσότερες στοιχηματικές επιλογές.

Σήμερα η δράση των προκριματικών φτάνει στο τέλος της για τον μήνα Οκτώβρη και θα επανέλθει ακριβώς μετά από έναν μήνα. Για τον 6ο όμιλο ωραίο ματσάκι θα δούμε στη Σλοβενία, η οποία κέρδισε με 1-0 τη Σλοβακία φτάνοντας τους 4 βαθμούς και σήμερα υποδέχεται την Αγγλία. Τα "λιοντάρια" μπορεί να απογοήτευσαν στα τελικά του Euro αλλά στα προκριματικά έχουν παράδοση και τα πάνε συνήθως περίφημα. Ο στόχος είναι το 3 στα 3 που θα την εδραιώσει στην κορυφή. Η Σλοβακία ίσως φάνταζε φαβορί για τη 2η θέση, όμως μέχρι τώρα δεν έχει ούτε καν βαθμό και είναι στριμωγμένη στα σκοινιά. Αν δεν κερδίσει και σήμερα τη Σκωτία στην έδρα της θα έχει λίγες ελπίδες στη συνέχεια. Στο Λιθουανία - Μάλτα κοντράρονται οι δύο πιο αδύναμες ομάδες του γκρουπ.

Στον 3ο όμιλο η Γερμανία μοιράζει 3άρες. Μετά το 3-0 στη Νορβηγία κέρασε με το ίδιο σκορ και την Τσεχία και σήμερα ξαναπαίζει εντός, αυτή τη φορά με τη Βόρειο Ιρλανδία, που μέχρι τώρα δεν έχει χάσει αλλά μάλλον ήρθε η ώρα της. Οι Τσέχοι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κερδίσουν το Αζερμπαϊτζάν, καθώς έχουν μόλις έναν βαθμό σε αντίθεση με τους Αζέρους οι οποίοι ως τώρα είναι η ευχάριστη έκπληξη με 6 βαθμούς (βέβαια έχουν παίξει με Σαν Μαρίνο και Νορβηγία). Σκέτη απογοήτευση οι Νορβηγοί που έχασαν μέσα στο Αζερμπαϊτζάν και διαλύθηκαν ψυχολογικά. Το Νορβηγία - Σαν Μαρίνο είναι απλώς μια τυπική διαδικασία, ίσως το πιο αντιεμπορικό παιχνίδι της ημέρας.

Με τεράστιο ενδιαφέρον εξελίσσεται η βαθμολογία στον 5ο όμιλο. Το μεγάλο φαβορί είναι η Πολωνία, όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν 3 ομάδες στην κορυφή κι έχω την αίσθηση ότι κάπως έτσι θα πάει ως το τέλος. Η Πολωνία με χατ - τρικ του Λεβαντόφσκι κέρδισε τη Δανία και απόψε παίζει ξανά εντός με την Αρμενία, μάλλον την πιο αδιάφορη ομάδα της "παρέας". Οι Ρουμάνοι εκμεταλλεύτηκαν την αποβολή από τα "αποδυτήρια" (μόλις στο 2') της Αρμενίας περνώντας με 0-5 μια βόλτα από Γιερεβάν και σήμερα θέλουν να επαναλάβουν την ίδια εμφάνιση στο Καζαχστάν. Στο Δανία - Μαυροβούνιο θα γίνει σφαγή γιατί η ήττα θα έχει μεγάλο βαθμολογικό κόστος για οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες και κυρίως για τους γηπεδούχους.

Εκτός όμως από προκριματικά στην Ευρώπη, θα έχουμε και στη Λατινική Αμερική με σπουδαία ματς. Πριν τα μεσάνυχτα έχει Κολομβία - Ουρουγουάη και Βολιβία Εκουαδόρ, ενώ για τους φίλους που το ξενυχτάνε με live bet έχει Αργεντινή - Παραγουάη, Χιλή - Περού και Βενεζουέλα - Βραζιλία.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.