Betmasters.gr: Πάει Εσθονία για τρία στα τρία

Το απόλυτο θα κυνηγήσει η εθνική Ελλάδος απόψε.


Με το δεξί έχει ξεκινήσει η εθνική ομάδα στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας, αφού κέρδισε άνετα τόσο το Γιβραλτάρ όσο και την Κύπρο.

Σήμερα σειρά έχει η πρώτη επικίνδυνη έξοδος, αυτή στην έδρα της Εσθονίας. Η εθνική μας είναι κατά κάποιον τρόπο ευνοημένη όσον αφορά στις καιρικές συνθήκες, αφού ακόμα δεν έχουν πιάσει τα μεγάλα κρύα στις Βαλτικές Χώρες. Κι επειδή εθνικές ομάδες χωρίς νόμιμο στοίχημα και live bet δεν νοούνται, ετοιμαστείτε για ένα γεμάτο πρόγραμμα ακόμη δύο ημερών και συντονιστείτε στο chat της σελίδας μας μέχρι να επιστρέψουμε σε ρυθμούς συλλόγων. Φυσικά, δεν ξεχνάμε ότι στον όμιλο της Ελλάδας συμμετέχει και η Κύπρος, η οποία έχει δύσκολη αποστολή στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη, και οι ευχές μας είναι μαζί της. Το Βέλγιο ταξιδεύει στο Γιβραλτάρ για να κάνει αγγαρεία και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στον 1ο όμιλο έχει ντέρμπι μεγατόνων! Η Ολλανδία υποδέχεται τη Γαλλία σε ένα ματς που έχει μεγάλο ειδικό βάρος. Οι "οράνιε" της νέας εποχής περνούν το πρώτο μεγάλο τεστ μπροστά στο κοινό τους κόντρα στην φιναλίστ του Euro 2016. Οι "τρικολόρ" δεν έχουν περιθώρια για απώλειες αφού ήδη σκόνταψαν μια φορά στη Λευκορωσία. Η Σουηδία ισοβαθμεί μαζί με τις δύο βασικές της αντιπάλους στην κορυφή με 4 βαθμούς και υποδέχεται την μετριότατη Βουλγαρία που εκτός του Λουξεμβούργου δεν νομίζω πως θα κερδίσει άλλη ομάδα στο γκρουπ. Το πιο αδιάφορο ματς είναι αυτό της Λευκορωσίας με το Λουξεμβούργο.

Ξεκάθαρο προβάδισμα έχει πάρει η Ελβετία στον 2ο όμιλο, καθώς μετά τη νίκη επί της Πορτογαλίας κέρδισε και την Ουγγαρία με 3-2 εκτός έδρας, ενώ σήμερα θα κάνουν το 3 στα 3 στην Ανδόρα. Την Παρασκευή οι πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν προπόνηση κόντρα στην Ανδόρα (χαρά του Κριστιάνο αυτά τα ματς) και νίκησαν 6-0 με 4 τέρματα του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Σήμερα παίζουν ένα λίγο δυσκολότερο παιχνίδι στα Νησιά Φερόε, όμως και πάλι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Τέλος, η Λετονία υποδέχεται την Ουγγαρία, που έχει μείνει πίσω βαθμολογικά, στο πιο αμφίρροπο ματς της ημέρας για το συγκεκριμένο γκρουπ.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.