Ούτε τώρα… κάτι πρέπει να αλλάξει-Αιολικός- Παναρκαδικός 2-2-Στις εξέδρες ξανά ο Γ. Καραβατάκης-Μαζί του και ο Ν. Κοκλωνης (PICS)

Ο Παναρκαδικός έφτασε στην ανατροπή, αλλά ο Αιολικός κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 2-2 σε ένα γεμάτο και θεαματικό ματς.


Ο Αιολικός έδωσε έναν δύσκολο αγώνα στη Μυτιλήνη κόντρα στον πολύ καλό Παναρκαδικό.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη, είχαν τον κόσμο στο πλευρό τους και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να καθαρίσουν το ματς. Είχαν την κατοχή, έκαναν φάσεις και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Χρήστου στο 20'. 

Μετά το γκολ ακολούθησε ένα πεντάλεπτο πίεσης στα καρέ του Καπετάνου, ο Αιολικός είχε και δοκάρι, όμως ο Παναρκαδικός κατάφερε να ρίξει τον ρυθμό και να ολοκληρώσει το ημίχρονο με το ρευστό 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι παρέδωσαν μαθήματα ανατροπής και με ψυχή, ικανότητα και άψογα τελειώματα έφτασαν στο μέχρι το 55', σχεδόν απίθανο, 1-2! 

Στο συγκεκριμένο λεπτό ο Παναγιώτης Σαλαπάτας με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-1 και με τη σέντρα, έγινε λάθος στο κέντρο, ο Καναβέτας έκλεψε και με λόμπα κέρδισε τον αντίπαλο γκολκίπερ κάνοντας την ολική ανατροπή στο 56'!

Όπως ήταν λογικό, ο Αιολικός πίεσε για την ισοφάριση με τον Παναρκαδικό να αντέχει μέχρι το 80' όπου ο Μπουρούς διαμόρφωσε το τελικό 2-2. 

Για ακόμη ένα παιχνίδι εντος έδρας ο μεγάλος χορηγός του Αιολικού Μυτιλήνης Γιώργος Καραβατακης βρέθηκε από την Αθήνα στην Μυτιλήνη μάλιστα μαζί με τον φίλο του και συνεργάτη Πειραιώτη επιχειρηματία Νίκο Κοκλωνη ώστε να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παιχτών του Αιολικού.

Συνθέσεις:

Αιολικός: Πάππος, Αμπραχαμιάν, Κρητικός, Τάχια, Κριπιντίρης, Κεσίδης, Μίχος, Μπουρούς, Μανουσάκης, Ευσταθίου, Χρήστου

Παναρκαδικός: Καπετάνος, Χουστουλάκης, Μπούτας, Αρώνης, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος, Παπουτσής (Δήμος), Ραχίμ (Παν. Σαλαπάτας), Καναβέτας, Κολιόπουλος (Τ. Σαλαπάτας)

Ανταπόκριση με φωτογραφίες- ρεπορτάζ από το στάδιο Μυτιλήνης (Στρατής Στεφάνου/ υπεύθυνος αθλητικού ρεπορτάζ lesvospost.com)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Φωστήρας – Τσικλητήρας 0-0
Δόξα Μεγαλόπολης – ΠΑΟ Βάρδας 1-3
ΑΟ Θήβα – ΑΟ Χαλκίς 1-0
ΑΟ Ζευγολατιού – Παναχαϊκή 0-2
Αχαϊκή – ΑΟ Λουτράκι 1-0
Αστέρας Αμαλιάδας – Παναργειακός 0-1
Αιολικός – Παναρκαδικός 2-2
Ρεπό : ΑΕ Ερμιονίδας.

Βαθμολογία:

ΠΑΟ Βάρδας 12
Παναχαϊκή 10
Παναρκαδικός 8
Φωστήρας 7
Ερμιονίδα 6
Τσικλητήρας 5
Ζευγολατιό 4
Λουτράκι 4
Αχαϊκή 4
Θήβα 4
Αιολικός 3
Παναργειακός 3
Δόξα 2 
Χαλκίδα 2

Αστέρας Αμαλιάδας 1