5η αγωνιστική με σημαντικά παιχνίδια στην Α΄ Τοπική Λέσβου την Κυριακή-Σημαντικά παιχνίδια στην Γ΄ τοπική σήμερα

Η 5η αγωνιστική της Α’ Τοπικής διεξάγεται την Κυριακή με πολλά παιχνίδια να είναι «επίφοβα» για εκπλήξεις και τα φαβορί να “κινδυνεύουν” με απώλειες.


Ο Διαγόρας θα παίξει στην Αγ. Παρασκευή με την έκπληξη της φετινής σεζόν μέχρι τώρα ομάδα της Μήθυμνας και θέλει να πάει στην διακοπή του πρωταθλήματος με το απόλυτο και στην κορυφή. Το ίδιο θα επιδιώξει και ο Αετός που έχει επίσης δύσκολο έργο, καθώς θα φιλοξενήσει τον πάντα υπολογίσιμο Ατρόμητο ο οποίος αναζητά μια μεγάλη νίκη για να πάρει μπροστά.

Στην Αγιάσο ο Αίγειρος θέλει να φύγει με τρίποντο και να μην χάσει άλλο έδαφος έχοντας όμως μια “πληγωμένη” ομάδα απέναντί του, αφού ο Όλυμπος μετά την εξάρα της περασμένης αγωνιστικής στο Πλωμάρι θέλει να δώσει απαντήσεις. Δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον Αιγέα που θα φιλοξενηθεί από τον Κεραυνό, ο οποίος έχοντας μπει πλέον στην εποχή Γιακαλή θέλει να αρχίσει να παίρνει βαθμούς έχοντας μείνει πολύ πίσω. Στον Παπάδο η Αναγέννηση έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον Πολιχνίτο, ενώ ματς χωρίς αύριο για τον Οδυσσέα Ελύτη είναι αυτό με τον Αχιλλέα αφού η ομάδα της Μυτιλήνης παραμένει ουραγός χωρίς βαθμό. Τέλος, ο Βύρων θα υποδεχτεί τον Παλλεσβιακό σε ένα πολύ σημαντικό από βαθμολογικής πλευράς παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, αλλά κυρίως για τους φιλοξενούμενους που έχουν μείνει άποντοι.

Α’ Τοπική

Κυριακή 23 Οκτωβρίου (16.15)

Αναγέννηση – Πολιχνίτος
Όλυμπος – Αίγειρος
Διαγόρας – Αρίων Μ.
Κεραυνός – Αιγέας
Αετός – Ατρόμητος
Βύρων – Παλλεσβιακός (11.30)
Οδυσσέας Ελύτης – Αχιλλέας (12.30)

Βαθμολογία

Διαγόρας 12 14-2
Αετός 12 12-1
Αρίων Μ. 10 7-2
Αναγέννηση 7 6-5
Αίγειρος 8 17-2
Αιγέας 8 10-1
Αχιλλέας 6 4-12
Πολιχνίτος 4 1-2
Βύρων 4 1-6
Ατρόμητος 3 4-7
Όλυμπος 3 4-12
Κεραυνός 1 2-8
Οδυσσέας Ελύτης 0 2-13
Παλλεσβιακός 0 2-13
Ο Αίγειρος έχει -2 από πέρυσι

Στην Άναξο το ενδιαφέρον

Ντέρμπι μας επιφυλάσσει η 2η αγωνιστική της Γ’ Τοπικής σήμερα Σάββατο.

Στην Πέτρα η Άναξος θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας σε ένα παιχνίδι όπου κοντράρονται δυο από τα φαβορί για την άνοδο, τα οποία μάλιστα ξεκίνησαν νικηφόρα στην πρεμιέρα. Στα Λουτρά ο Ορφέας Κεραμειών θα φιλοξενήσει τον Αρίωνα Π. σε ένα επίσης αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους φέτος. Ο Έφηβος θα φιλοξενήσει τον Ταξιάρχη, ενώ στην Άντισσα ο Ορφέας στο δεύτερό του εντός έδρας παιχνίδι θα υποδεχτεί τον Καραβαγγέλη.

Γ’ Τοπική

Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Ορφέας Κ. – Αρίων Π.
Έφηβος – Ταξιάρχης
Άναξος – Ατρόμητος
Ορφέας Α.- Καραβαγγέλης ( Κυριακή 11.30)


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ