Πρόκριση στο Κύπελλο Γ΄Εθνικης για τον Αιολικό με τις αλλαγές....- ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ- ΑΙΟΛΙΚΟΣ 2-3-Με την Παναχαϊκή στην 2η φάση

Με γκολ του Ραζάκ στο 88' η ομάδα της Μυτιλήνης επικράτησε 2-3 του ΠΑΟ Βάρδας


Την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πανηγυρίζει ο Αιολικός, ο οποίος επικράτησε 2-3 του ΠΑΟ Βάρδας, σε ματς-θρίλερ που κρίθηκε στο φινάλε με γκολ του Ραζάκ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6' με κεφαλιά του Φωτόπουλου από εκτέλεση κόρνερ, ενώ η ισοφάριση για τον Αιολικο ήρθε στο 20' με ατομική προσπάθεια του Ραζάκ.
Η Βάρδα προηγήθηκε εκ νέου με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Φωτόπουλου στο 35', αλλά ο Αιολικός όχι μόνο είχε... απάντηση ισοφάρισης στο 44' με δυνατό σουτ του Παληγεώργου, αλλά πήρε και την πρόκριση.

Συγκεκριμένα στο 88' ο Ραζάκ, πρωταγωνιστής του αγώνα, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 2-3 και έστειλε τον Αιολικό στην επόμενη φάση.

Ο Αιολικός θα αντιμετωπίσει στην επομένη φάση του Κυπέλου εκτός έδρας την Παναχαϊκή η οποία νίκησε στα πέναλτι με 1-3 τον Τσικλητήρα Πύλου

*Ο νέος τεχνικός του Αιολικού Γιάννης Πολλαετίδης έμεινε στη Μυτιλήνη κι έτσι την ομάδα την κατέβασε ο Βάιος Ρίππης.

Διαιτητές: Χρονάς, Γκοτσόπουλος-Νικολακόπουλος (Αχαΐας)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλία: Σκλαβενίτης, Περ. Πολίτης (81' Αγουρίδης), Κασιώνης, Σοφιανόπουλος, Σιδέρης, Παλιάτσος (80' Γ. Πολίτης), Λούρμπας, Καρούτης, Καζαντζής, Φωτόπουλος, Καλογερόπουλος (78' Σαμπανέι)


ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Βάιος Ρίππης): Ζαχαρής, Μουτζούρης, Καπταγιάννης, Τάχιας, Τόλιας, Κεσίδης, Σπάρταλης, Παληγεώργος (80' Αζίζ), Ραζάκ, Χρήστου, Ευσταθίου (74' Ιωαννίδης).