Πρόσκληση σε μαθητές & καθηγητές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Λέσβου

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλλη, κάνει γνωστά τα παρακάτω:


Προκειμένου να προχωρήσουμε και εφέτος στην συγκρότηση και λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Λέσβου, καλούμε τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που ενδιαφέρονται, να καταθέσουν αίτηση  μαζί με αντίγραφο εκκαθαριστικού, στα γραφεία του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου,  Αγίας Ειρήνης 10 – Μυτιλήνη, τηλ. 22510-27501 εσωτ. 1, υπεύθυνη κ Βάσω Λαγουτάρη, από αύριο Τρίτη 13/9 μέχρι και την Παρασκευή 30/9, προκειμένου να ξεκινήσει φέτος έγκαιρα η λειτουργία του φροντιστηρίου μας .Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι μαθητές που το οικογενειακό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 8.000,00 ευρώ, με ένα παιδί, τις 10.000 με δύο παιδιά κ.λ.π. Θα συνεκτιμηθούν κοινωνικά κριτήρια (παιδιά μογονεϊκών, πολυτέκνων κ.λ.π.). Ως εκ τούτου, παρακαλούμε τους γονείς που τα διαθέτουν να προσκομίσουν αποδεικτικά αντίγραφα τους.

Υπενθυμίζουμε ότι χρειαζόμαστε εθελοντές καθηγητές. Όπως και πέρσι έτσι και εφέτος έχουμε έλλειψη από καθηγητές μαθηματικούς, φυσικούς και χημικούς που να μπορούν να διδάξουν και στο Λύκειο.

Θερμή παράκληση στους εκπαιδευτικούς με τις αναφερόμενες ειδικότητες : ας μην στερήσουμε από αυτά τα παιδιά την βοήθεια μας! Πιστέψτε με αξίζει ο κόπος και ο χρόνος σας. Θα σας δικαιώσουν. Δηλώστε και εσείς την συμμετοχή σας στα τηλέφωνα που αναφέρονται.

Με την ευκαιρία, ένα Δημόσιο Ευχαριστώ, στην πρώην μαθήτρια του Κοινωνικού μας Φροντιστηρίου κυρία  Κ.Β, η οποία όντας φοιτήτρια πλέον, μας δήλωσε την πρόθεση της να διδάξει με την σειρά της, στα παιδιά του Κοινωνικού μας Φροντιστηρίου. Αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση και παράδειγμα Ελπίδας, για όλους εμάς που πιστεύουμε ότι πρωτίστως η Κοινωνική Ευθύνη και Αλληλεγγύη μπορεί  να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο.