Betmasters.gr: Εθνική Ελλάδας: Να ξαναγίνει... βράχος στο Γιβραλτάρ

Νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει η εθνική Ελλάδας του Σκίμπε.


Το σοκ από τον αποκλεισμό από τα τελικά του Euro 2016 ήταν μεγάλο. Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η απογοήτευση από τα αποτελέσματα στα προκριματικά. Όμως, πλέον φαίνεται οτι πνέει ούριος άνεμος στην εθνική Ελλάδας, που με τον Σκίμπε στο τιμόνι και αρκετό ταλέντο στο ρόστερ, θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Πρώτος αντίπαλος στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018, το Γιβραλτάρ. Και το ότι οι παίκτες της ομάδας αυτής είναι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές δεν λέει απολύτως τίποτα, αφού το ίδιο συνέβαινε και με τα Νησιά Φερόε (όλοι θυμούνται την κατάληξη). Οι αποδόσεις για το διπλό στο νόμιμο στοίχημα online δεν ξεπερνούν το 1,10.

Η νίκη και κυρίως η εμφάνιση της εθνικής στον αγώνα με την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν, δείχνει πως η ομάδα μας είναι σε καλό δρόμο. Ο Μήτρογλου είναι σε εξαιρετική κατάσταση, οι Μάνταλος και Φορτούνης προσδίδουν ποιότητα (ο τελευταίος μάλλον δεν παίζει σήμερα) στο κέντρο, οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς είναι εγγύηση στα μετόπισθεν, ενώ είναι σαφές πως όποιος εκ των Καρνέζη ή Καπίνο βρεθεί στο τέρμα, θα είναι ασφαλής επιλογή.

Το Γιβραλτάρ δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Βέβαια, το γεγονός πως κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πάνε στη δουλειά τους το πρωί και το βραδάκι θα παίξουν στο ματς, είναι χαρακτηριστικό του επιπέδου. Πάντως, μέσα στην έδρα του θα το παλέψει, με σύμμαχο τον ενθουσιασμό. Εννοείται πως οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός της νίκης σε αυτό το ματς, μπορεί να στοιχίσει και την πρόκριση στην εθνική Ελλάδας.

Στα άλλα δύο ματς του ομίλου μας, η Κύπρος αντιμετωπίζει το Βέλγιο και η Βοσνία την Εσθονία. Στα υπόλοιπα παιχνίδια των προκριματικών που διεξάγονται σήμερα έχουμε:

Για τον πρώτο όμιλο: Σουηδία - Ολλανδία, Βουλγαρία - Λουξεμβούργο, Λευκορωσία - Γαλλία.
Για τον δεύτερο όμιλο: Ελβετία - Πορτογαλία, Φερόε - Ουγγαρία, Ανδόρρα - Λετονία.


Εκτός από την Ευρώπη, σήμερα έχουμε και προκριματικά στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Το Βραζιλία - Κολομβία είναι το ματς της ημέρας, ενώ θα γίνουν και τα Ουρουγουάη - Παραγουάη, Βενεζουέλα - Αργεντινή, Χιλή - Βολιβία και Περού - Εκουαδόρ.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.