Betmasters.gr: Τα φώτα σε Λονδίνο και Τορίνο

Οι αγώνες Τότεναμ - Μονακό και Γιουβέντους - Σεβίλλη ξεχωρίζουν σήμερα.


Ολοκληρώνεται σήμερα η 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League με οκτώ αγώνες. Το πιο αμφίρροπο ματς είναι σαφώς το Τότεναμ - Μονακό, καθώς πρόκεται για δύο εξαιρετικές ομάδες, που μπορούν να ξεχωρίσουν στη διοργάνωση. Από πλευράς ονομάτων, είναι σίγουρο πως το Γιουβέντους - Σεβίλλη είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της ημέρας, καθώς από τη μία έχουμε την πρωταθλήτρια Ιταλίας και από την άλλη την τρις κάτοχο του Europa League. Τα προγνωστικα στοιχηματος στην πρεμιέρα μιας διοργάνωσης είναι πάντα ριψοκίνδυνα, αλλά σίγουρα οι tipsters του betmasters είναι έτοιμοι.

Από κει και πέρα, έχουμε την πρεμιέρα της Ρεάλ στη διοργάνωση. Η "βασίλισσα" υποδέχεται τη Σπόρτιγκ Λισσαβόνας και θέλει να δείξει από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό.

Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς της πρωταθλήτρις Αγγλίας, Λέστερ, μέσα στη δύσκολη έδρα της Μπριζ. Η Λέστερ είναι σχετικά αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι, καθώς έχασε τον Καντέ, όμως το γεγονός της παραπονής του κορμού της ομάδας, την κάνει φαβορί στον όμιλο.
Στη Γερμανία, η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ρώσοι είναι πάντα επικίνδυνοι τέτοια εποχή, καθώς έχουν καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό από τους αντιπάλους τους.

Δύο εξαιρετικές ομάδες, η Πόρτο και η Κοπεγχάγη, κοντράρονται στην Πορτογαλία, ενώ η Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου δοκιμάζεται στην έδρα της Λέγκια Βαρσοβίας.

Τέλος, η Λυών είναι το φαβορί μέσα στο Ζερλάν κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της στο φετινό Champions League, καθώς παίζει σε σαφώς πιο εύκολο όμιλο σε σχέση με πέρσι.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.