Βοηθήστε ένα 15χρονο παλικάρι από τον Σκουταρο της Λέσβου.. να σταθεί και πάλι στα πόδια του

Χρειάζεται τη βοήθειας μας!


Ο Χαλκιώτης Ιγνάτιος 15 ετών από το Σκουτάρο Μυτιλήνης, νοσηλεύεται με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο ιδιωτικό Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας EUROMEDICA-Αρωγή Θεσσαλονίκης και χρειάζεται τη βοήθειά μας.

Παρέμεινε αναίσθητος επί δύο ώρες στο σημείο του ατυχήματος επειδή το ασθενοφόρο του κέντρου υγείας Καλλονής 5 χιλιόμετρο μακρυά από το ατύχημα δεν είχε καύσιμα! Τελικά ασθενοφόρο έφτασε από την Άντισσα, διανύοντας απόσταση 22 χιλιομέτρων σε ορεινή διαδρομή.
Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 20/06, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, στις 22:30 στην Μυτιλήνη, στην είσοδο της Μονής Λειμώνος, του Αγίου Ιγνατίου, μετά από σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλέτας με κοπάδι ζώων.

Ο 15χρονος βαριά τραυματισμένος συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας Χαλκιώτης Ιγνάτιος του Νεκταρίου και της Βηθλεέμ που κατάγεται από τον Σκουτάρο της Μυτιλήνης ήταν αναίσθητος επί δύο ώρες στην άσφαλτο έξω από την είσοδο της Μονής Λειμώνος εν αναμονή του ασθενοφόρου.
Ο ανήλικος με έλλειψη οξυγόνου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης "Βοστάνειο" όπου παρέμεινε για ένα μήνα στην εντατική.

Από τον Ιούλιο νοσηλεύεται στο ιδιωτικό Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας EUROMEDICA-Αρωγή Θεσσαλονίκης με τραχειοστομία. Σήμερα βρίσκεται, κατά δήλωση της οικογένειάς του, σε κώμα με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χωρίς επικοινωνία με το περιβάλλον αφού κατορθώνει μόνο να ανοίξει τα μάτια του.

Για όποιους μπορούν να βοηθήσουν ο πατέρας του τραυματισμένου είναι ο
Νεκτάριος Χαλκιώτης με τηλέφωνο επικοινωνίας 6937267724.

Εθνική Τράπεζα 

Χαλικιωτης Νεκταριος του Ευστρατίου

Αριθμός λογαριασμού : 442/742409-42


Iban λογαριασμού : GR2701104420000044274240942