Το ΟΧΥ μας αποχαιρετά για την καλοκαιρινή σεζόν με τον μοναδικό «dj Βασίλη Τσιλιχρήστο» #SA 03/09 (Μολυβος-Πέτρα Λέσβου)

Το OXY μας αποχαιρετά για την καλοκαιρινή σεζόν με ένα πραγματικά ξεχωριστό closing party!



Ενας από τους πιο φημισμένους Dj στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, o άνθρωπος που κατάφερε να ταυτίσει το όνομα του με τη Dance σκηνή στη χώρα μας:


Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος στα dexx του
OXY club σε ένα μοναδικό party για το κλείσιμο της καλοκαιρινής σεζόν το  Σάββατο 03 Σεπτεμβρίου στις 23.00

Το Σάββατο 03 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά τις 23.00, ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά στο  OXY .

3rd of September is a special day for us because it is our Closing Party and the Birthday Party of our Resident Dj ANTONY PL(Antonis Palaiologou)


Ο μοναδικός Dj Vasilis Tsilichristos

Ο μοναδικός Dj Vasilis Tsilichristos έρχεται στην Λέσβο, να μας ξεσηκώσει με τις μοναδικές μουσικές επιλογές του.

Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τους πιο γνωστούς DJ's στην Ελλάδα. Είναι ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις πιο πετυχημένες dance πίστες της Ελλάδας. Μεγάλα κλαμπ όπως τα Mercedes, Remezzo της Μυκόνου, Amfiteatro, Kingsize, Bedroom, Venue, Boudoir, Passa και Bondage έχουν υπάρξει ή συνεχίζουν να είναι απόλυτα πετυχημένα, χάρις στη δική του έμπνευση και δημιουργικότητα.

Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος ήταν ένας από τους πρώτους Έλληνες DJ's που επισκέφτηκε την Ίμπιζα το 1991. Συνεχίζει να το κάνει 1-2 φορές κάθε χρόνο για να παραμένει ενήμερος για ότι συμβαίνει στο χώρο και να μένει σε επαφή με διάφορους πιθανούς συνεργάτες.

Τα κλαμπ του είναι συνεχώς γεμάτα και παίζει μαζί με κορυφαία ονόματα της διεθνούς σκηνής όπως οι Paul Van Dyk, Tiesto, Armin Van Buuren, Sasha, Digweed, Deep Dish, Paul Oakenfold, Hernan Cattaneo, Nick Warren, Bob Sinclar, Little Louie Vega, Tiefschwarz, The Hacker, DJ Hell, Miss Kittin και πολλούς άλλους.

Ο Τσιλιχρήστος είναι επίσης ο άνθρωπος που δημιούργησε την πιο επιτυχημένη dance συλλογή όλων των εποχών στην Ελλάδα, την House Experience, καθώς και την συλλογή Venue Club.


Warm up :


Live vocals by Steven Aderinto

ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 03 Σεπτεμβρίου  2016

ΩΡΑ: 23:00…..

Extras: Sexy OXY dancers will dance the night away

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 697-1763034


e-mail: vip@oxy-club.gr

Official facebook OXY: OXY



Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos