Αγιασμός στον Αιολικό με όνειρα για άνοδο….παρουσία Καραβατακη-Τρύφωνα και πολιτικής-δημοτικής αρχής (pics)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο Αγιασμός στο τμήμα ποδοσφαίρου του Αιολικού στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο αγιασμός στο Αιολικό Μυτιλήνης παρουσία των 2 κύριων χορηγών της ομάδας Τρύφων-Καραβατακη, σύσσωμης της νέας διοίκησης αλλά και της δημοτικής αρχής με επικεφαλής τον Δήμαρχο Λέσβου, στον αγιασμό παραβρέθηκε και ο βουλευτής Λέσβου της Ν.Δ Χαράλαμπος Αθανασίου.

Όλοι έλεγαν ότι τόσοι επίσημοι σε αγιασμό του Αιολικού είχαν να φανούν πάρα πολλά χρόνια.

Το σημαντικότερο από αυτόν τον αγιασμό είναι ότι το παρόν έδωσαν οι δυο βασικοί χορηγοί της ομάδας ο νεαρός επιχειρηματίας Γιώργος Καραβατακης αλλά και ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Τρύφων.

Μέσα από αυτήν την εμφάνιση τους οι μεγάλοι χορηγοί του Αιολικού έδειξαν ότι φέτος τα πράγματα για τον Αιολικό Μυτιλήνης θα είναι διαφορετικά και σε οικονομικό επίπεδο αλλά και σε αγωνιστικό.

Στον Αγιασμό παραβρέθηκε επίσης και σύσσωμη η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο του Δ.Σ Γιάννη Μανουσο, περίπου 26 παίχτες αλλά και πλήθος κόσμου όπου με συνθήματα έδωσαν ένα άλλο τόνο στην όμορφη και λιτή εκδήλωση.

Πριν τον αγιασμο ακολουθησε μίνι προπόνηση μπροστά στους επισήμους και τον κόσμο αλλά και δίτερμα.

Αμεσως μετα τον αγιασμό τέλεσε ο γνωστός για τα Αιολικά του αισθήματα πάτερ Ευστράτιος Γιουσμας.

Πάντως η πρώτη προπόνηση στον Ταρλα σημαδεύτηκε και από κάποια απρόοπτα καθώς υπήρχαν 1-2 τραυματισμοί, όπως αυτή του Μ. Κριπιντιρη του Στρατής Βασίλογλου, κ.α,
Οι τραυματίες θα εξεταστούν αύριο για να δει το τεχνικό επιτελείο το μέγεθος της ζημιάς τους.

Ο Πέτρος Μίχος, που παρέμεινε ώστε να συνεχίσει το έργο του από την προηγούμενη χρονιά, και οι συνεργάτες του, θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μιλήσουν με τη δουλειά τους σε μια σεζόν ασφαλώς διαφορετική από τις προηγούμενες. Γνωρίζουν βέβαια πολύ καλά ότι ο δικός τους ρόλος είναι να φτιάξουν την ομάδα από την αρχή και για να γίνει αυτό, η δουλειά είναι άμεση προτεραιότητα για όλους.


Η φυσική κατάσταση είναι η πρώτη προτεραιότητα για το γυμναστή Βάϊο Ρίππη, ο οποίος με την πρώτη έτρεξε τους παίκτες, ενώ ο Δημήτρης Πολυζώνης είναι ο βοηθός προπονητή στους τερματοφύλακες. 

Δύσκολο επίσης ρόλο περιμένει και το νέο γενικό αρχηγό Νίκο Ψαρρό, που από την πρώτη κιόλας στιγμή βρέθηκε κοντά στην ομάδα και βοήθησε τους δημοσιογράφους να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Ρεπορτάζ-Φωτο: Ευστράτιος Στεφάνου (Εθελοντής αθλητικός συντάκτης lesvospost.com)