«Κάηκε» η Αγιασος με την Live εμφάνιση του Στάθη Αγγελόπουλου στο DimZi café bar (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Στάθης Αγγελόπουλος ξεσήκωσε το κοινό της Λέσβου, το βράδυ της Τετάρτης (10/8), στο  DimZi café-bar στην Αγιασο της Λέσβου .


Μια βράδια γεμάτη επιτυχίες που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στο κοινό πρόσφερε ο Στάθης Αγγελόπουλος και η ορχήστρα του  με την εμφάνιση του την Τετάρτη (10/08) στο DimZi στην Αγιασο, όπου πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» για να τον απολαύσουν από κοντά.

Η βραδιά γρήγορα «χτύπησε κόκκινο» καθώς ο Στάθης Αγγελόπουλος κατάφερε με επιτυχίες δικές του και όχι μόνο, να ξεσηκώσει το κοινό της Λέσβου και φυσικά της Αγιασου, που ούτως ή άλλως είχε πολύ όρεξη για διασκέδαση.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος, ανανεωμένος, ανατρεπτικός, γεμάτος διάθεση και ενέργεια, κάνει τη δική του επανάσταση στο χώρο της διασκέδασης με ένα project live clubbing το οποίο όπου κι αν παρουσιάστηκε, έκανε…χαμό, ήρθε στο νησί μας και  για ακόμη μια φορά το «πέταξε ψηλά».

Το LesvosPost.com όπου ήταν χορηγός επικοινωνίας στο event παραβρέθηκε στην Αγιασο και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα. 

Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε όλες τις στιγμές του Στάθη Αγγελοπούλου αλλά και των θαμώνων του DimZi.PHOTO SOUTING: Στεφάνου Γεώργιος, Μαριλενα Σαχινι


PHOTO EDING: Στεφάνου Γεώργιος