Στην Καλλονή οι Π. Αρναούτογλου, Χ. Καρτσαμπας, Σ. Ποζατζίδης- Αναμονή για τον Δ. Πατσιογεώργου

Παίκτης της Καλλονής θα είναι από την νέα σεζόν, ο Πάναγιώτης Αρναούτογλου, ο Χρήστος Καρτσαμπας και ο Στέλιος Ποζατζίδης. Αναμονή για τον τερματοφύλακα Δημήτρη Πατσιογεώργου


Ο εν λόγω παίκτης, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού, ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης, στην οποία θα συνεχίσει την νέα χρονιά.

Ο συγκεκριμένος παίκτης τον οποίο γνωρίζει ο Γιώργος Βαζάκας, από το περυσινό του πέρασμα στον Απόλλωνα, αποτελεί τον έναν από τους δύο σέντερ μπακ που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους οι Λέσβιοι για την νέα σεζόν.

Εκτός από τον εν λόγω παίκτη οι νησιώτες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον επίσης σέντερ μπακ Χρήστο Καρτσαμπα, ενώ μοιρασμένες είναι πιθανότητες όσον αφορά την μεταγραφή του τερματοφύλακα Δημήτρη Πατσιογεώργου.

Παίκτης της Καλλονής θα είναι από την νέα σεζόν ο Χρήστος Καρτσαμπάς,ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση των νησιωτών,και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση της.

 Σε συμφωνία με την διοίκηση της Καλλονής, στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, έχει έρθει ο Χρήστος Καρτσαμπάς.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ο οποίος την τελευταία διετία, αγωνιζόταν στην Football League με Πιερικό και Χανιά, και παλαιότερα σε Βατιανιακό και Πανιώνιο, όπως όλα δείχνουν θα είναι η μια από τις δύο λύσεις για την θέση του σέντερ μπακ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sport Day μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν για την εν λόγω θέση οι Λέσβιοι, είναι αυτή του Δημήτρη Πατσιογεώργου.

Ο εν λόγω παίκτης ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ, είναι μια από τις περιπτώσεις που ενδιαφέρει τον Γιώργο Βαζάκα, ωστόσο στην επαφή που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξε διαφορά στο οικονομικό.


Στον αντίποδα συμβόλαιο συνεργασίας με το συγκρότημα του Βορείου Αιγαίου, υπέγραψε ο Στέλιος Ποζατζίδης και το μόνο το οποίο απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.