Ευχαριστήριο του Συνδεσμου Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης για το τμήμα Μπασκετ

Ευχαριστήριο του Σύνδεσμου Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης


Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν στο πρωτάθλημα του μπάσκετ και με αφορμή την αποχώρηση του προπονητή Στρατή Αλμπάνη από την ομάδα μας, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει δημόσια για την πολυετή προσφορά του στον Αιολικό, καθώς και όλους τους αθλητές μας για την εξαιρετική τους παρουσία, τη συμμετοχή τους στον τελικό και τη διεκδίκηση του τίτλου μέχρι το τελευταίο λεπτό. 

Θεωρούμε τον Στρατή ένα δικό μας, αιολικο, παιδί. Έναν από εμάς, γνήσιος οπαδός της ιδέας. Οι δρόμοι μας λοιπόν είναι αδύνατο να παραμείνουν παράλληλοι στο μπάσκετ και κάποια στιγμή, μοιραία, θα ξανασμίξουν. Με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς του τμήματος μπάσκετ, καθώς και όσους βρέθηκαν κοντά μας σε αυτήν την προσπάθεια, συνεχίζοντας να παρέχουν στήριξη στον Αιολικό, έχοντας πίστη στο όραμα μας, ώστε στο προσεχές μέλλον να ανοίξουν νέοι ορίζοντες και ο Αιολικός να ταξιδέψει πέρα από τα στενά όρια του νησιού και στο άθλημα του μπάσκετ.

Τελευταίο, αλλά όχι έσχατο, αφήσαμε τον άνθρωπο που αποτελεί τιμή για την οικογένεια του Αιολικού να αποτελεί μέλος της, τον κ. Παναγιώτη Τρύφων. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να του εκφράσουμε το "ευχαριστώ" μας, που βρίσκεται στο πλευρό αυτής της προσπάθειας, παρακολουθώντας είτε από κοντά είτε από χιλιόμετρα μακριά τις αγωνιστικές μας δραστηριότητες.  Μοιραζόμαστε τις ίδιες αιολικές αγωνίες κι αυτό λέει πολλά...


ΣΦΑΜ