Άσφαλτος στους δρόμους της Μυτιλήνης

Άσφαλτος στους δρόμους της Μυτιλήνης


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το Δήμο Λέσβου, το έργο ασφαλτόστρωσης πολλών δρόμων της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης. Σύμφωνα με τη σχετική μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, γίνεται απόξεση (φρεζάρισμα) και απομάκρυνση των επιφανειακών στρώσεων του παλαιού οδοστρώματος και εν συνεχεία επίστρωση με νέο ασφαλτοτάπητα.

Πρόκειται για σημαντικό μέρος του οδικού δικτύου και βασικούς δρόμους, που είχαν υποστεί σημαντικές φθορές, η ασφαλτόστρωση των οποίων διευκολύνει την κυκλοφορία, αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών και ενισχύει τις υποδομές στη Λέσβο.

Το έργο της ασφαλτόστρωσης επισκέφθηκε χθες το πρωί ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Στρατή Τζιμή και τον Προϊστάμενο Συγκοινωνιακών – Λιμενικών – Κτιριακών & Υπαίθριων Χώρων, Ανδρέα Παπαχριστοφόρου Ο Δήμαρχος, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη του έργου, σε σχετική δήλωση του τόνισε τα εξής:

«Η ασφαλτόστρωση βασικών οδικών αρτηριών της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης, είναι μια ιδιαίτερα σημαντική παρέμβαση του Δήμου, για την καθημερινότητα των δημοτών και την ποιότητα ζωής στον τόπο μας. Παράλληλα, εντός της εβδομάδας που διανύουμε, θα ξεκινήσει η ασφαλτόστρωση δρόμων και στα χωριά του νησιού μας. Παρακολουθούμε και αυτό το έργο από κοντά, όπως και όλα τα έργα του Δήμου μας, ώστε να ολοκληρωθεί με άρτιο τεχνικό αποτέλεσμα.


Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας αλλά και τους επισκέπτες του νησιού μας για την κατανόησή τους και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι κάνουμε το παν, ώστε η όποια ταλαιπωρία να είναι η μικρότερη δυνατή. Το αποτέλεσμα, όμως, θα είναι σημαντικό, αφού θα αναβαθμιστεί μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου της Λέσβου» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός.