«Καλή αγωνιστική σεζόν, με πολλές χαρές και νίκες μέσα στα γήπεδα»-Ανακοίνωση του ΣΦΑΜ για τον Αιολικό

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης εύχεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα της αγαπημένης μας ομάδας, καλή αγωνιστική σεζόν, με πολλές χαρές και νίκες μέσα στα γήπεδα.


Με αφορμή τον πρόσφατο αγιασμό στη φυσική μας έδρα, τον "Ταρλά", αλλά και την παρουσία εκεί σύσσωμου του νέου διοικητικού συμβουλίου, καθώς και των δύο μεγάλων χορηγών του συλλόγου, θα θέλαμε να τους ευχηθούμε από καρδιάς καλή δύναμη.

Στις εποχές που διανύουμε, όπου οι καθημερινές δυσκολίες είναι αρκετές και εμφανείς σε όλα τα επίπεδα, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Για εμάς, είναι ευχής έργο που υπάρχουν στο νησί μας άνθρωποι, οι οποίοι όχι μόνο αγαπούν τον Αιολικό, αλλά συνεισφέρουν και οικονομικά, προσφέροντας και με αυτόν τον τρόπο στον τόπο καταγωγής τους. Κύριοι, Παναγιώτη Τρύφωνα και Γιώργο Καραβατάκη, πρόεδρε και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, απλοί υποστηρικτές της ιδέας, της ασπίδας με τη δάφνη, σας ευχαριστούμε που δίνετε ζωή στον ιστορικό σύλλογο της Μυτιλήνης. Η ιστορία γράφει και όλοι σας αποτελείτε κομμάτι της μακράς πορείας του Αιολικού στα ποδοσφαιρικά γήπεδα όλης της Ελλάδας. 

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, πιστός στα ιδανικά που πρεσβεύει, θα στέκεται πάντοτε στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας, ευελπιστώντας πως στο μέλλον θα έρθουν μέρες, που θα καμαρώνουμε το σύλλογο σε υψηλότερο επίπεδο στο ποδόσφαιρο, αλλά γιατί όχι και σε ακόμα περισσότερα αθλήματα.
Είναι ωρΑΙΟ, να'σαι ΑΙΟ... 

Γιατί είσαι η καλύτερη ομάδα στο Αιγαίο...


ΣΦΑΜ