Εξοικονόμηση νερού ζητά η ΔΕΥΑΛ- Γερμανοί τεχνικοί έφτιαξαν τις βλάβες με τις διαρροές

Η Δ..Ε.Υ.Α.Λ. σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια επισκευής των βλαβών του δικτύου ύδρευσης και περιορισμού των διαρροών την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016 επιδιόρθωσε τον τροφοδοτικό αγωγό του Συνδέσμου σε μήκος εκατό (100) μέτρων στην περιοχή των Πύργων Θερμής.


Η επισκευή έγινε με πρωτοποριακή μέθοδο με την τοποθέτηση ειδικής ενισχυμένης επένδυσης εσωτερικά σ’ ολόκληρο το μήκος του προβληματικού αγωγού, χωρίς εκσκαφή.

Η επισκευή πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένο συνεργείο με επικεφαλής γερμανούς μηχανικούς και διήρκεσε από τις 7.30 το πρωί της Πέμπτης μέχρι  τις 2.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Επί την ευκαιρία του σημερνού Δελτίου Τύπου και προκειμένου να μην επαναληφθούν φαινόμενα ανεπαρκούς υδροδότησης, παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να περιορίσουν τη χρήση του νερού μόνο για οικιακή κατανάλωση, αποφεύγοντας την αλόγιστη χρήση με το πλύσιμο αυλών και δρόμων και με το πότισμα των κήπων και των περιβολιών.

Για όλο το τριήμερο του 15Αυγουστου η ΔΕΥΑΛ θα βρίσκεται σε επιφυλακή και μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22510 46755.


                                                                                                Από τη ΔΕΥΑΛ