Ευχαριστίες από την Αντιδήμαρχο & Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ του δήμου Λέσβου σε πολίτες και επιχειρήσεις

Η Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ», κα Αναστασία Αντωνέλλη, κάνει γνωστά τα παρακάτω:


Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου και όλων των ωφελουμένων μας, εκφράζουμε ένα Μεγάλο Ευχαριστώ, για την βοήθεια που προσέφεραν στον Οργανισμό μας και στο δύσκολο έργο του, της στήριξης των οικονομικά αδύναμων δημοτών μας, στους εξής:

Στην οικογένεια Παππουτσέλη Δημητρίου, κατοίκων Βασιλικών, για την Δωρεά της στον Παιδικό Σταθμό μας του Πολιχνίτου, μιας ξύλινης βιβλιοθήκης, ενός ηχοσυστήματος c.d, μιας τηλεόρασης 43 ιντσών και μιας βιντεοκάμερας, εις μνήμη του τρίχρονου αγγελουδιού τους Στρατή, που έχασαν πρόσφατα. Μακάρι η προσφορά τους αυτή και η χαρά που θα προσφέρει στα παιδιά του Παιδικού μας Σταθμού, να απαλύνουν τον πόνο τους. 

Στα καταστήματα Α.Β Βασιλόπουλος, για την δωρεά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λέσβου, δωροεπιταγών αξίας 160 ευρώ για τους άπορους Δημότες μας. 


Στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης και συγκεκριμένα στο Γραφείο Αλιείας, για την δωρεά 15 κιλών χταποδιών, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου, για τις ανάγκες σίτισης των απόρων μας.