Betmasters.gr: Ένα βήμα πριν τους ομίλους

Κρίσιμη στιγμή για ΑΠΟΕΛ κι άλλους εννιά.


Σήμερα δεν θα μπορούσε να ξεχωρίζει κάτι άλλο στοιχηματικά από τους αγώνες για τα play-offs του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν τα κατάφεραν να προκριθούν από τον 3ο γύρο, το έκανε όμως ο ΑΠΟΕΛ και σήμερα αντιμετωπίζει την Κοπεγχάγη στη Δανία, όπου κατά την εκτίμησή μου, αν σκοράρει, θα έχει το πάνω χέρι στον επαναληπτικό. Το πιο δύσκολο έργο το έχει η Στεάουα που υποδέχεται στο Βουκουρέστι την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα. Η Γιουνγκ Μπόις φιλοξενεί στην Ελβετία τη Γκλάντμπαχ που ναι μεν έχασε στον Γκρανίτ Τσάκα, όμως εξακολουθεί να είναι μια ισχυρή γερμανική ομάδα. Ο Άγιαξ, που απέκλεισε τον δικέφαλο του βορρά, παίζει στο Άμστερνταμ με τη Ροστόφ η οποία άφησε εκτός την Άντερλεχτ με διπλό στο Βέλγιο. Τέλος, η Σάλτσμπουργκ, που της βγήκε το λάδι αλλά προσπέρασε το εμπόδι της Παρτιζάνι, φιλοξενείται αυτή τη φορά από μια παρόμοιου τύπου αλλά πολύ πιο ποιοτική ομάδα, τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η Τσάμπιονσιπ ήταν να μην αρχίσει. Τώρα πλέον οι ομάδες δεν σταματούν να παίζουν ποδόσφαιρο και οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος φυσικά να ασχολούνται μαζί τους. Εννέα είναι συνολικά οι αναμετρήσεις για την δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας απόψε στις 21:45 με τα Νόριτς - Μπρίστολ Σίτι, Λιντς - Φούλαμ και Άστον Βίλα - Χάντερσφιλντ να είναι τα ματς με τη μεγαλύτερη σημασία.

Στους Ολυμπιακούς αγώνες το ενδιαφέρον διατηρείται αμείωτο και σήμερα ως προς τις ελληνικές συμμετοχές. Στη μάχη μπαίνει τόσο η Κατερίνα Στεφανίδη όσο και η Νικόλ Κυριακοπούλου στα προκριματικά του άλματος επί κοντώ και οι ελπίδες μας για μετάλλιο είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Στην κολύμβηση των 10χλμ ο πεπειραμένος Σπύρος Γιαννιώτας θα δώσει τον δικό του αγώνα, ενώ η ανδρική ομάδα πόλο παίζει κόντρα στην Ιταλία για τα προημιτελικά. Έλληνες έχουμε επίσης στην ποδηλασία, στα 100μ με εμπόδια, στα 200μ, στην ιστιοπλοΐα και στο άλμα εις μήκος.


Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.