betmasters.gr : League cup, Κύπρος και Ολυμπιακοί

Κορακάκη για δεύτερο μετάλλιο.


Από ποδόσφαιρο δεν έχουμε και πολλά πράγματα σήμερα. Ίσως βέβαια για κάποιους αυτοί οι 4 αγώνες για το League Cup Αγγλίας να κρύβουν σημεία με ενδιαφέρον. 

Εννοείται πως και το Σούπερ Καπ της Κύπρου με τον ΑΠΟΕΛ να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Λεμεσού στις 20:00 το βράδυ θα τραβήξει αρκετά βλέμματα. Από κει και πέρα έχουμε 3 ματς για την ελβετική Σούπερ Λιγκ με τη Βασιλεία να υποδέχεται τη Γιουνγκ Μπόις στο πιο σημαντικό από αυτά στις 21:30, ενώ νωρίτερα η Λουγκάνο φιλοξενεί τη Σιον. Το Νόρκεπινγκ - Χάκεν είναι το μοναδικό ματς για την Allsvenskan. Στην δε φινλανδική Veikkausliga έχουμε σχεδόν ολόκληρη αγωνιστική με 6 αναμετρήσεις.

Η αγωνιστική δράση και τα προγνωστικά δεν σταματούν βέβαια εδώ, καθώς διανύουμε περίοδο Ολυμπιακών Αγώνων. Οι ελληνικές συμμετοχές είναι αρκετές με την ήδη χάλκινη Ολυμπιονίκη, Άννα Κορακάκη, να δοκιμάζεται αυτή τη φορά από τα 25μ. στο πιστόλι. Κωπηλασία, τζούντο, τοξοβολία, ιστιοπλοΐα και κολύμβηση έχουν επίσης ελληνικό στοιχείο.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.