Στην Καλλονή ο Παραϊμπα -Στην Κύπρο για 2 φιλικά παιχνίδια ταξίδεψε η ομάδα του Βαζακα-Γενικός αρχηγός ξανά ο Αγγελωνιας

Στην Κύπρο θα βρεθεί η Καλλονή το διάστημα 8-13 Αυγούστου για την διεξαγωγή δύο φιλικών.


Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Βαζάκα θα αντιμετωπίσουν την Καρμιώτισσα που την περασμένη αγωνιστική περίοδο αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Β' εθνικής και του χρόνου θα λάβει μέρος στην Α' Εθνική κατηγορία της Κύπρου. Το ματς θα διεξαχθεί την Τρίτη 9 Αυγούστου στις 18:00.

Η Καλλονή θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ Λεμεσού, την Παρασκευή 12 Αυγούστου στις 20:30. Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην Κύπρο θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση τις προσεχείς ημέρες. 

Στην Μυτιλήνη βρέθηκε προκειμένου να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή του στην Καλλονή, την Κυριακή (7/8), ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Άντερσον Παραϊμπα.

Ο εν λόγω παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Λέσβιους και σήμερα Δευτέρα (8/8), αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή για τα φιλικά τα οποία θα δώσει το συγκρότημα του Βορείου Αιγαίου στην Κύπρο.

Από εκεί κι έπειτα εκτός από τον Λατινοαμερικάνο, ο οποίος την περυσινή σεζόν, αγωνιζόταν σε Νόβο Χαμπούργκο και Μπόα και στο παρελθόν σε Σπορτ Ρεσίφε, Καμπινένσε, Σαλγκουέιρο, ABC και Αλαγκοάνο, στο δυναμικό των νησιωτών αναμένεται να ενταχτεί και ο Ρουμάνος Λουσιάν Μπουρντογιάν, ο οποίος θα βρίσκεται στην Κύπρο προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του, καθώς επίσης και έναν Κύπριο αμυντικό χαφ με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία.

Όσον αφορά την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Μεγαλόνησο, σ΄αυτή ο Γιώργος Βαζάκας έχει συμπεριλάβει 18 παίκτες, ενώ εκτός έχει τεθεί ο Κώστας Μανιάτης, ο οποίος δεν έχει υπογράψει ακόμα με την ΑΕΛΚ. 

Για 2η φορά γενικός αρχηγός ο Δημήτρης Αγγελώνιας

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Αγγελώνια ο οποίος αναλαμβάνει χρέη γενικού αρχηγού. Ο Δημήτρης Αγγελώνιας γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ στις 13 Δεκεμβρίου του 1971 και διαμένει στη Μυτιλήνη. Είναι απόφοιτος γυμναστικής ακαδημίας και είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή μπάσκετ Β΄ κατηγορίας. Είχε διατελέσει γενικός αρχηγός της ομάδας μας την περίοδο 2012-2013 και 2013-2014.


Τον καλωσορίζουμε ξανά στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.