Μεταγραφικός «οργασμός» στην Καλλονή και φιλικό με ΟΦΗ στο Γεντι Κουλε- Φέρνει 22χρονο παίχτη από την Λιον

Μεταγραφικος.. οργασμός στην Καλλονή


Από τον ΠΑΟΚ στον Πανιώνιο και από κει στην Καλλονή ο Στέλιος Ποζατζίδης, με τους νησιώτες να ανακοινώνουν την μετακίνηση του στην Μυτιλήνη. Επίσης η Καλλονή φέρνει και τον 22χρονο Γάλλο χαφ, Γκρεγκορί Βιρισέλ, που τα τελευταία χρόνια έπαιζε στη Λιόν ενώ επέστρεψε ο Ανδρέας Νταμπος. Την ίδια ώρα επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν οι Γιώργος Αγριμάκης, Λαμπρός Τριανταφύλλου και Φώτης Παπάζογλου


Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Ποζατζίδη.

Ο Στέλιος Ποζατζίδης γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου του 1994 και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Πανιωνίου.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.»


Επέστρεψε στη Μυτιλήνη ο 26άχρονος μέσος Ανδρέας Νταμπος. Δεν προχωράει του Γκαλάν.

Σε γνώριμα λημέρια επέστρεψε ο Αντρέας Ντάμπος. Ο 26άχρονος μέσος μετά από δύο χρόνια θα ξαναφορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ Καλλονής με την οποία αγωνίστηκε την τριετία 2011-2014.
Όσον αφορά στη περίπτωση του Ισπανού Πεντρόσα Γκαλάν δεν θα προχωρήσει τελικά, αφού ο ποδοσφαιριστής δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την ελευθερία του από την ομάδα της Ινδονησίας στην οποία αγωνιζόταν.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛΚ:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αντρέα Ντάμπο.

Ο Αντρέας Ντάμπος επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στην ομάδα μας. Γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου του 1990 στην Χαλκίδα και στην Καλλονή ήρθε το καλοκαίρι του 2011 όπου υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Αγωνίστηκε στην U19 ενώ το ντεμπούτο του στις επαγγελματικές κατηγορίες το έκανε στα play offs της Football League (2011-2012) απέναντι στην Παναχαΐκή στη Μυτιλήνη. Την περίοδο 2012-2013, παράλληλα με την U19 όπου ήταν ένας από τους συντελεστές που την οδήγησαν στην 4η θέση της Football League Νέων, είχε και 10 συμμετοχές στην Football League.

Τη σεζόν 2013-2014 ο Ντάμπος έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη Superleague (5 συμμετοχές) στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τις επόμενες δύο χρονιές αγωνίστηκε στον Φωκικό στη Β’ Εθνική (29 συμμετοχές) και τον Κανάρη Νενήτων Χίου στη Γ’ Εθνική (19 συμμετοχές – 10 γκολ).
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Καλλονή και σ’ένα γνώριμο μέρος για μένα» δηλώνει στο kallonifc.gr ο Αντρέας Ντάμπος και προσθέτει: «Στην ομάδα αυτή οι άνθρωποι με αγάπησαν και μου έδειξαν εξ’ αρχής εμπιστοσύνη. Θα προσπαθήσω σε αυτή τη νέα ευκαιρία που μου δίνουν να τους δικαιώσω».

Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».


Ο Λάμπρος Τριανταφύλλου, Γιώργος Αγριμάκης και ο Φώτης Παπάζογλου υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο στην Καλλονή!

Ο νεαρός Λάμπρος Τριανταφύλλου υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Καλλονή μας!

Ο Τριανταφύλλου γεννήθηκε στη Χίο στις 10 Αυγούστου του 1996 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Στο δυναμικό της U20 εντάχθηκε την περίοδο 2013-2014, έχοντας περάσει πρώτα από την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Χίου (2010-2011) και την ΑΕ Καλαμωτής (2011-2013), ενώ στο παρελθόν έχει έχει συμμετάσχει και σε καμπ του Ολυμπιακού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι'αυτή την εξέλιξη» ανέφερε στο kallonifc.gr ο Τριανταφύλλου και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου στην U20 Δημήτρη Γαβαλά ο οποίος έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι'αυτό το γεγονός. Επίσης, να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη και φυσικά τον κ. Βαζάκα που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία να αγωνιστώ με την επαγγελματική ομάδα. Πιστεύω πως με πολλή δουλειά και μυαλό θα καταφέρω να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες και τις υψηλές απαιτήσεις». 

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλονής εύχεται στον Λάμπρο Τριανταφύλλου υγεία και καλή επιτυχία. 

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε στην ομάδα μας ο Γιώργος Αγριμάκης
Γεννημένος στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 11 Νοεμβρίου του 1995, ο Αγριμάκης αγωνίζεται ως δεξί μπακ. Στην U20 ήρθε την περίοδο 2013-2014 ενώ παλαιότερα είχε αγωνιστεί στον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας (2010-2012) και την αμέσως επόμενη σεζόν στον Όλυμπο Αγιάσου. Την περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα του Κανάρη Νενήτων Χίου στη Γ' εθνική.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος γι'αυτό το γεγονός. Θέλω να ευχαριστήσω τους τόσο τον προπονητή στην U20 κ. Γαβαλά όσο και τον προπονητή κ. Βαζάκα για την βοήθειά τους και την εμπιστοσύνη τους» δήλωσε ο Αγριμάκης στο kallonifc.gr. 

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλονής εύχεται στον Γιώργο Αγριμάκη καλή αρχή και καλή επιτυχία. 

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε στην ομάδα μας ο Φώτης Παπάζογλου
Γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1997 και έχει καταγωγή από το Μόλυβο. Αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και ήταν στο ρόστερ της U17 και της U20 της ομάδας μας μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Την τελευταία περίοδο (2015-2016) αγωνίστηκε με την U20 της Καλλιθέας. 
«Νιώθω πολύ ικανοποιημένος καθώς ένα όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Νίκο Μιχαλάκη, τους κυρίους Καρτάλη και Βαζάκα καθώς και τον προπονητή τερματοφυλάκων, κ. Γεωργιάδη για την ευκαιρία που μου δίνουν. Εγώ, από την μεριά μου, θα προσπαθήσω να δικαιώσω την επιλογή τους».

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλονής εύχεται στον Φώτη Παπάζογλου καλή αρχή και καλή επιτυχία. 


Η Καλλονή φέρνει και τον 22χρονο Γάλλο χαφ, Γκρεγκορί Βιρισέλ

Παίκτη από τη Γαλλία φέρνει η Καλλονή όπως αναφερει το sport24.gr, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει την ομάδα στη Football League. Σύμφωνα με το flnews, πρόκειται για την περίπτωση του Γκρεγκορί Βιρισέλ, ο οποίος είναι γεννημένος στις 26 Αυγούστου 1994 και εδώ και αρκετά χρόνια ήταν στις ακαδημίες της Λιόν.

Είναι αμυντικός χαφ. Μπορεί να παίξει ως εξάρι και οκτάρι, αλλά και ως δεξί μπακ - χαφ.  Στο παρελθόν βρέθηκε κοντά στη Μπέρνλι, αλλά η αλλαγή προπονητή ματαίωσε τη μεταγραφή του. 

Σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση του deal ανάμεσα σε Καλλονή - Βιρισέλ έπαιξε ο Αντουάν Χατζηαλεξάνδρου, Κύπριος scout στη Γαλλία.


Και….Φιλικό ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Καλλονή

Φιλικό ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Καλλονή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (03/09, 19:00) στο Γεντι Κουλέ, όπως γνωστοποίησε η ομάδα της Κρήτης. Πάντως, οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν και κατά τη διάρκεια της σεζόν για το πρωτάθλημα της Football League.

Οι ανακοινώσεις

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι έκλεισε ο ΟΦΗ. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, θα αντιμετωπίσει την Καλλονή το Σάββατο (7μμ) στο Γεντί Κουλέ. Η ομάδα της Μυτιλήνης, η οποία θα είναι φέτος αντίπαλος του ΟΦΗ στην Football league (υποβιβάστηκε φέτος από την Σούπερ Λίγκ), θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για το δυνατό τεστ με τον ΟΦΗ.

Λεπτομέρειες για το φιλικό του ΟΦΗ με την Καλλονή, θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες. 

Στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της, η Καλλονή μας θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να δώσει φιλικό αγώνα, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 19:00, με την ομάδα του ΟΦΗ στο Γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου. 



Με πληροφορίες sport24.gr