Οι επιτυχόντες του Γενικού Λυκείου Πλωμαρίου για το 2016 και με το 10% για τα έτη 2014 & 2015

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των επιτυχόντων μαθητών των Γενικών Λυκείων στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Εδώ μπορείτε να δείτε τα ονόματα όλων των επιτυχόντων του 2016, αλλά και των επιτυχόντων μαθητών του 10% για τα έτη 2014 και 2015.


Ο διευθυντής Καλδέλης Γρηγόριος και ο σύλλογος καθηγητών του ΓΕΛ Πλωμαρίου συγχαίρουν τους μαθητές για τις επιτυχίες τους και τους εύχεται καλές σπουδές.

Οι επιτυχόντες του 2016 με το παλιό και με το νέο σύστημα και ακολουθούν του 2014 και 2015 με το 10%. Πατήστε στις εικόνες για να τις δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση.

Πατήστε στις εικόνες για μεγέθυνση

Επιτυχόντες 2016 με το νέο σύστημα




Επιτυχόντες 2016 με το παλιό σύστημα



Επιτυχόντες 2015 με το 10%




Επιτυχόντες 2014 με το 10%




«Συνδέσμος Πλωμαριτών Αττικής “Βενιαμίν ο Λέσβιος”»

Ο Πρόεδρος και το Δ,Σ. του «Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής “Βενιαμίν ο Λέσβιος”» συγχαίρουμε θερμά τους επιτυχόντες και τους καθηγητές τους.

Ευχόμαστε να συνεχίσουν να τιμούν την πόλη μας στις σπουδές και στη σταδιοδρομία τους.

Τους θυμίσουμε πως ο Σύνδεσμός μας είναι για αυτούς μια ανοιχτή αγκαλιά σε κάθε περίσταση και τους καλούμε να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του.
Τους γνωρίζουμε σε ότι η αίθουσά του Συνδέσμου μας είναι στη διάθεσή για κάθε δική τους εκδήλωση ή συνάντηση επιθυμούν.


Τους παρακαλούμε να μας γνωρίσουν με τηλέφωνο η e-mail τα στοιχεία επικοινωνίας τους, για να τους ειδοποιήσουμε για μια γιορταστική εκδήλωση που θα διοργανώσουμε προς τιμήν τους.


Πηγη plomarinews.gr