Μάγεψε το κοινό του Κάστρου Μυτιλήνης ο Παναγιώτης Μαργαρης και Ειρήνη Τζαμτζή (Pics, vid)

Χθες Παρασκευή 22/07 είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στη σκηνή του Κάστρου Μυτιλήνης τον Παναγιώτη Μάργαρη.


Σε αυτήν την μοναδική συναυλία χορηγός επικοινωνίας ήταν η LesvosPost media

Ο σπουδαίος Έλληνας κιθαρίστας παρουσίασε στο κοινό το νέο του δίσκο με τίτλο «Με τη μαγεία της κιθάρας». Μαζί του στη σκηνή ανέβηκε και η εξαιρετική νέα ερμηνεύτρια Ειρήνη Τζαμτζή

Ο κορυφαίος Έλληνας κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης έχοντας στο ενεργητικό του 14 προσωπικούς δίσκους, πολλά μουσικά βραβεία και περισσότερες από 1500 συναυλίες, μας ταξιδέψε στους μαγικούς ήχους της κλασικής κιθάρας.

Ο κόσμος είχε αρχίσει να γεμίζει τη σκηνή του Κάστρου από νωρίς.

Με μια μικρή καθυστέρηση τα φώτα έσβησαν και ο Παναγιώτης Μάργαρης έκανε την εμφάνιση του κρατώντας τη κιθάρα του. 

Αφού χαιρέτησε τον κόσμο προχώρησε στο απαραίτητο κούρδισμα και σε ένα πρώτο σόλο κομμάτι με την κιθάρα του, το οποίο αποτελούσε ας πούμε την οργανική εισαγωγή της συναυλίας. Μετά την εισαγωγή ο Μάργαρης κάλεσε στην σκηνή την Ειρήνη Τζαμτζή η οποία εμφανίστηκε και με τη σειρά της χαιρέτησε τον κόσμο.

Στο κάστρο Μυτιλήνης ο κόσμος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ενα ρεσιτάλ του διεθνούς φήμης δεξιοτέχνη, ο οποίος ερμήνευσε κομμάτια τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά “Με τη μαγεία της κιθάρας”. 

Ακούστηκαν συνθέσεις σπουδαίων δημιουργών (Ennio Morricone, Erik Satie, Carlos Gardel, Peter Tchaikovsky κ. α).

Ερμήνευσε επίσης, διασκευές του σε ιστορικά τραγούδια της διεθνούς rock μουσικής σκηνής (Hotel California, The show must go on, Paint it black, People are strange) τα οποία συμπεριέλαβε στο άλμπουμ “Rock of my soul”, δικές του συνθέσεις καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Σήμερα (23/07) στις 21:30 το βράδυ ο Παναγιώτης Μαργαρης μαζί με την Ειρήνη Τζαμτζή θα δώσουν ακόμα μια παράσταση ρεσιτάλ κιθάρας στο θεατράκι του Δημαρχείου Μολυβου Λέσβου στις 21:30. Και σε αυτήν την συναυλία επικοινωνίας είναι η LesvosPost media

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε η κάμερα της LesvosPost WEB TV









Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο 2016»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos