Διπλό mega event στο OXY CLUB BeatGhosts & DJ DaCandy… #SA 09/07 (Μολυβος-Πέτρα Λέσβου)

Το  OXY CLUB το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016 ανεβάζει ακόμα περισσότερο την ένταση με ένα μεγάλο party!

Το Σάββατο 09/07/2016 το OXY CLUB υποδέχεται τους διάσημους Djs από την Αθήνα, BeatGhosts και την ποιο hot διεθνή dj από το εξωτερικό Da Candy


DJ Da Candy

H DJ Da Candy είναι η πιο hot Διεθνή γυναικά DJ , παραγωγός , μοντέλο , τραγουδίστρια , MC , χορεύτρια .

Η DJ Da Candy ξέρει πώς να κάνει το πλήθος να χάσει τον έλεγχο και να ανεβεί στην πίστα . H DJ Da Candy ξεκίνησε την καριέρα της ως χορεύτρια και MC .




BeatGhosts

Οι BeatGhosts είναι ένα ελληνικό pop/dance project το οποίο ξεκίνησε δισκογραφικά την καλλιτεχνική του πορεία στις αρχές του 2014. Ιδρυτής και μουσικός παραγωγός είναι ο George Vournouxouzis, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται ο Marinos Dek, μαζί με τον οποίον απαρτίζουν τους BeatGhosts.

Ο George Vournouxouzis κατάγεται από τη Μυτιλήνη και το νησί της Λέσβου απ’ όπου ξεκίνησε και την ενασχόλησή του με τη μουσική, στην αρχή αποκλειστικά ως DJ και στη συνέχεια ως μουσικός παραγωγός. Με αφορμή το παραπάνω δημιούργησε τους GMDeejays την άνοιξη του '11 και ως φυσική εξέλιξη της μουσικής του δημιουργικότητας κυκλοφόρησε τα πρώτα του official remixes χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο καλλιτεχνικό ψευδώνυμο.

Η ίδρυση των BeatGhosts στις αρχές του ’14 σηματοδοτεί ταυτόχρονα και ένα νέο κεφάλαιο στην καλλιτεχνική ζωή τόσο του George όσο και του Marinou, το οποίο χαρακτηρίζεται από την εφαρμογή νέων μελωδιών και πιο σύγχρονων μορφών ήχου καθώς και από τις συνεργασίες τους με καλλιτέχνες πρώτης γραμμής και μεγάλης απήχησης όπως OtherView, Νίκος Γκάνος, Demy, Playmen, Pink Noisy, κ.α.



Φώτα, ήχος και εκπλήξεις προβλέπονται κατά τη διάρκεια της βραδιάς με επίκεντρο την μουσική...

Όσοι πιστοί, προσέλθετε!


Warm up :

ANTONY PL (Resident DJ of OXY Club)+ NIKOS D.

ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 09 Ιουλίου 2016

ΩΡΑ: 22:00…..

Extras: Sexy OXY dancers will dance the night away

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com


More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 697-1763034


e-mail: vip@oxy-club.gr

Official facebook OXY: OXY


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos





Ένας χώρος πλήρως διαμορφωμένος , ανακατασκευασμένος , που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα αγγίζει τα επίπεδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και είναι ικανός να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Το OXY CLUB και η ομάδα του με πρωτότυπα θεαματικά events , υπεροχές παρουσίες, επαγγελματίες χορευτές - χορεύτριες, με τους καλύτερους DJ’s στα decks που θα σας ξεσηκώσουν με ρυθμούς Mainstream , Deep House , Hip hop, ελληνικούς, ξένους, αλλά και με live εμφανίσεις επώνυμων καλλιτεχνών σας υπόσχεται αξέχαστες βραδιές διασκέδασης.

Το άψογο service θα είναι πάντα στην διάθεσή σας, καθώς επίσης και τα άνετα prive.

Το OXY CLUB θα σας προσφέρει την αίσθηση μιας προσιτής πολυτέλειας την οποία όλοι επιθυμούμε και αναζητούμε να απολαύσουμε. Σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση.