ΤΕΣΣΕΡΑ χρόνια ενημέρωσης….ΤΕΣΣΕΡΑ χρόνια LesvosPost.com.. 15/07/12-15/07/16


Το LesvosPost.com κλείνει σήμερα αισίως ΤΕΣΣΕΡΑ χρόνια λειτουργίας από τις 15 Ιουλίου του 2012 όταν και ξεκινήσαμε το ταξίδι της ενημέρωσης…!


Οραματιστήκαμε τη δημιουργία της πρώτης ιστοσελίδας στην Λέσβο που θα ανήκει σε εσάς στους πολίτες με έδρα τη Μυτιλήνη, όπου θα παρουσιάζει με τη μεγαλύτερη δυνατή αντικειμενικότητα την Λεσβιακή, ψυχαγωγική, κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα.

Σήμερα, 4 χρόνια μετά, μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι ότι ανταποκριθήκαμε στις υψηλές απαιτήσεις της νέας ηλεκτρονικής εποχής, που αλλάζει τη Δημοσιογραφία και την Ενημέρωση.

Η LesvosPost Media πλέον όπως λέγεται το LesvosPost.com στα 4 χρόνια παρουσίας της πρόλαβε και τάραξε τα λιμνάζοντα και βρόμικα νερά της τοπικής ενημέρωσης…

Η LesvosPost Media εδραιώνει μέρα με τη μέρα τη θέση της στη συνείδηση του αναγνωστικού κοινού ως μια σοβαρή πρόταση στον τομέα της ενημέρωσης.

Ευχαριστούμε θερμά τους αναγνώστες μας, οι οποίοι μας επιλέγουν καθημερινά, 4 ΧΡΟΝΙΑ τώρα, για την ενημέρωσή τους, στηρίζοντας έτσι το πιο φιλόδοξο εγχείρημα των τελευταίων ετών στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Σταθερή προσπάθεια και χρέος μας η παράθεση των γεγονότων με υπευθυνότητα και δυναμισμό. Το ταξίδι συνεχίζεται…

Το LesvosPost.com η LesvosPost.gr έχει γίνει μέχρι τώρα και συνεχίζει να είναι χορηγός επικοινωνίας στις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που γίνονται στην Λέσβο και φυσικά τις καλύπτουμε όλες με φωτογραφίες και βίντεο το μοναδικό ΜΜΕ της Λέσβου που καλύπτει τις εκδηλώσεις του νησιού με ήχο και εικόνα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Σύντομα θα ξεκινήσουμε την πιλοτική εφαρμογή  της WEB TV με ζωντανές εκπομπές καθημερινές και εβδομαδιαίες. Για πρώτη φορά τοπική ιστοσελίδα το υλοποιεί αυτό.. 

Επίσης στα σκαριά έχουμε την δημιουργία ακόμα 2 site που θα σχετίζονται με διαφορετικές θεματολογίες όπου θα εξυπηρετούν πλήρως τους διαδικτυακούς αναγνώστες της Λέσβου σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα

Τα στοιχεία που σας παρουσιάζουμε παρακάτω είναι στοιχειά μετρήσεων που προέρχονται από το έγκυρο site μέτρησης επισκεψιμότητας ιστότοπων google analytics, του πιο αξιόπιστου συστήματος μέτρησης επισκεψιμότητας ιστοσελίδων παγκοσμίως που δημιούργησε και διαθέτει η Google.. 

Το LesvosPost.com η .gr συνεχίζει να είναι πολυσυλλεκτικό... Ενάντια στη μόδα και το συρμό που απαιτεί εξειδίκευση. Το μόνο που κάνει, από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε, εδώ και «4» χρόνια, είναι να χωρίζει σε ενότητες τα θέματα. Έτσι ώστε να αποκτούν και περισσότερο ενδιαφέρον για όποιον φτάνει ως εδώ και θα ήθελε να το περιηγηθεί... 

Συνεχίζουμε να ενημερώνουμε το Facebook και το Twitter μας με τις εγγραφές που γίνονται εδώ... Ξέρουμε πως από κει θα μας δει ένας άλλος κόσμος που για τους δικούς του λόγους είναι “κολημμένος” σ' αυτά τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης... Και όντως με το που ανεβάζουμε κάτι, βλέπουμε σχόλια, λάικ και γενικώς αντιδράσεις...Κάτι που δεν γίνεται εύκολα με τα σχόλια εδώ...

Σύντομα θα δείτε ένα τελείως διαφορετικό LesvosPost.com και στον σχεδιασμό αλλά και στην θεματολογία….!!!!

Να ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθεια τους βασικούς συνεργάτες από το www.24-ores.gr,  το www.plomarinews.gr, το www.kalloninews.gr, τον BEST FM, τον μέγα χορηγό μας την EASY STARTER όπως επίσης και τους συνεργάτες μας από το radiolesvosnews.gr,  lay-out.gr, lesvoskitchen.gr, sportlesvos.gr , radio anemotia, news247.gr, aegeantimes.gr,newsit.gr, newsbomb.gr το STAR CHANNEL, το ANT1, SKAI TV, E TV, MAKEDONIA TV, TV MYTILINI κ.α.

Μαζί τους θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε 24ωρες το 24ωρο αναπτύσσοντας νέες δυνατότητες για τους χρήστες του διαδικτυακού μας ιστότοπου. 






Ένα μπράβο στα παιδιά που εθελοντικά και αφιλοκερδώς βοηθούν ώστε να έχουμε καθημερινή έγκυρη ενημέρωση.. αυτά είναι: (πατήστε τα ονόματα για βιογραφικά)






Και πολλοί άλλοι αφανείς ήρωες του LesvosPost.com

Ποιοι είμαστε-Λίγα λόγια για εμάς-Η ομάδα μας…!!!


Τα στατιστικά μας  στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας μας (15-7-12 έως 14-07-16) είναι

Επισκέπτες 3.087.253

Μοναδικοί Επισκέπτες 947.278

Πραγματικές προβολές σελίδων  5.852.719


(πατήστε πάνω στην εικ. για μεγέθυνση)


«Σαν σήμερα πριν 4 χρόνια γεννήθηκε ένα μικρό παιδάκι που κατά την διάρκεια 4 χρόνων έγινε ενήλικος… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες αναγνώστες μας- Και να θυμίσουμε πως το LesvosPost.com ανήκει στους πολίτες της Λέσβου και όχι μόνο γιατί αν δεν υπήρχατε εσείς δεν θα υπήρχε το LesvosPost.com…To ταξίδι της ενημέρωσης συνεχίζεται….!!»

Με εκτίμηση
Δ/ντης 
LesvosPost.com
Στεφάνου Γεώργιος

15-07-16 ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…!!!!!

«15-07-12--15-07-16