Αύριο η πρώτη της Καλλονής για την νέα σεζόν- Στην κυκλοφορία τα νέα διαρκείας για την Football League

Και επίσημα ανακοινώθηκε η έναρξη της προετοιμασίας της Καλλονής για τη Δευτέρα 25/7 στις 18:00


Η νέα σεζόν ξεκινά τη Δευτέρα 25/7 στις 18:00 για την Καλλονή, καθώς έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση στο προποπονητικό κέντρο στους Λάμπου Μύλους. 

Πριν την πρώτη συγκέντρωση αναμένεται να ανακοινωθούν οι παίκτες που έχουν συμφωνήσει ήδη με την ομάδα της Λέσβου, ενώ ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα συνεχιστεί το προσεχές διάστημα. Η Καλλονή θα διεξάγει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο προπονητικό της κέντρο, ενώ στα μέσα Αυγούστου θα κάνει ένα ταξίδι στην Αθήνα, προκειμένου να δώσει κάποια δυνατά φιλικά παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για την νέα σεζόν στην Football League θα διεξαχθεί την Δευτέρα 25 Ιουλίου στις 18:00 το απόγευμα στο προποπονητικό κέντρο της ομάδας στους Λάμπου Μύλους.

Ο καθιερωμένος αγιασμός για την Καλλονή μας θα τελεστεί τις προσεχείς ημέρες σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από το kallonifc.gr. 

Ανακοινώσε τα διαρκείας της νέας σεζόν η Καλλονή

Ανακοίνωση μέσω της οποίας, κάνει γνωστή την έναρξη της διάθεσης, των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, εξέδωσε η διοίκηση της Καλλονής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για την Football League 2016-2017. 
Έναρξη πωλήσεων:
Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
•             ΔIAKEΚΡΙΜΕΝΟ (€150)
•             ΑΠΛΟ (€100)
*Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας  στη Football League 2016-2017 και για τους εντός έδρας αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας.
**Οι θέσεις στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης θα είναι αριθμημένες. Τα εισιτήρια διαρκείας θα αναγράφουν αριθμό θέσης και ως εκ τούτου οι κάτοχοι θα διατηρούν το ατομικό τους κάθισμα για όλη τη χρονιά.
ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ
Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους:
-          προσερχόμενοι στα γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ, Ελευθερίου Βενιζέλου 5, Μυτιλήνη
-          ηλεκτρονικά μέσω του VIVA.GR (Διαθέσιμο από τις 26 Ιουλίου)
-          τηλεφωνικά στo τηλ: 22510 23551
-          μέσω fax στον αριθμό: 22510 55137
Η διαδικασία έκδοσης του εισιτηρίου διαρκείας θα προχωρά έπειτα από την εξόφλησή του.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
-          Μετρητά
-          Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό και αποστολή του καταθετηρίου με fax
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Κάτοχος λογαριασμού: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ / Αριθμός λογαριασμού: 5709-065339-797
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 16:00»