Mega daylight party: Ο θρύλος της Βρετανικής tech house «Colin Dale» στο Congas Ethnic Beach Bar #31/07

Το Congas Ethnic Beach Bar υποδέχεται και παρουσιάζει περήφανα στην Λέσβο και στον Μολυβο τον θρύλο της Βρετανικής tech house και επί μακρόν Dj και παραγωγό του Kiss fm UK, Colin Dale.


Χορηγός επικοινωνίας είναι η LesvosPost media


Το να αποκαλούμε τον Colin Dale " legend " δεν είναι υπερεκτίμηση ούτε υπερβολή... Είναι ένας Dj αιχμής που ανήκει στην ελίτ της Βρετανικής μουσικής σκηνής για πάνω από 20 χρόνια και συνεχίζει να εκπλήσσει και να πρωτοπορεί ακόμα. 

Πασίγνωστος, αγαπητός και αποδεκτός σε ολόκληρο το φάσμα της techno σκηνής ο Collin Dale ήταν το 1985 ένα από τα βασικά μέλη του πειρατικoύ ραδιοφωνικού σταθμού Kiss fm UK.

Η πρωτοποριακή ραδιοφωνική του εκπομπή "Abstrakt Dance" η οποία συνεχίστηκε για 16 ολόκληρα χρόνια στον Kiss fm UK, ήταν η εκπομπή που γνώρισε και «επικοινώνησε» την techno στον πολύ κόσμο. Καλεσμένοι του ήταν όλη η dream team της techno Richie Hawtin, Dave Angel, Stacey Pullen, Laurent Garnier, Kevin Saunderson, Carl Craig, Derrick May, Carl Cox ...είναι μερικοί από τον μακρύ κατάλογο.

Το 1993 το όνομα του Colin Dale έγινε πασίγνωστο στους techno κύκλους παγκόσμια αφού το ραδιοφωνικό του σόου συνδέθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο. Ήταν η πρώτη, techno εκπομπή που μεταδόθηκε ζωντανά με visuals και εξέπεμψε παγκόσμια, κάτι επαναστατικό για την εποχή.

Το ίδιο διάστημα ο Colin συνεργάζεται με την Brenda Russell και τον Colin Faver και δημιουργούν το " Deep Space ", μια σειρά από πάρτι στα κλαμπ του Λονδίνου, το οποίο είδε την ομάδα να εξυψώνει την techno σκηνή του, σε νέα ανώτερα επίπεδα.

Έχει παίξει σε μερικά από τα καλύτερα φεστιβαλικά gatherings, πάρτι και clubs του κόσμου: Dance Valley, Full Moon, Tribal Gathering, Sunrise, Εnergy, Love Parade, Automatik @ Rex Club Paris, Rage @ Heaven, Bloc Festival, Glade, Dragon Ball και πρόσφατα σαν special guest στο club Vandit του Paul Van Dyke στο Βερολίνο, στο θρυλικό Fabric, Rex, στο Pasha ( Μπουένος Άιρες ) και Love (Βραζιλία) αλλά και σε περιοδείες σε clubs της Ιαπωνίας, Κίνας, Ρωσίας, Αυστραλίας, Ανατολικής Ευρώπης και ΗΠΑ.

Σήμερα έχει το label " Abstrakt Dance Records " με τον συνεργάτη του Jules Dickens, διατηρεί regular sets στα Club: Aquarium, House of Honey, Fabric, The Whitehouse, East Village, Jamm και στο club Egg στο Λονδίνο, παίζει στα Wildlife AM events και DSTP Warehouse πάρτις που ήρθαν σαν κεραυνός εν αιθρία και συντάραξαν την club-land του Λονδίνου και προωθεί το πάρτι του "Boom Boom Room" με τον παλιό φίλο Terry Francis από το φημισμένο Fabric club.

Πολλά και τα νέα tracks του Colin από labels δισκογραφικών εταιρειών όπως Plastic City, Forward Education, taME, Influential House και Evasive, μεταξύ άλλων, καθώς και ένα βαρύ πρόγραμμα για νέα remix.

Ο ήχος των σετ του αυτόν τον καιρό, ένας συνδυασμός tech, deep και electro house με περιστασιακές ενεσούλες κλασσικών tracks από το παρελθόν, έχει κερδίσει ήδη την καρδιά των clubbers σε ολόκληρο τον κόσμο και θα κατακτήσει και την δική μας !

Τα decks του Congas Ethnic Beach Bar ο Βρετανός καλλιτέχνης θα τα μοιραστεί με τον Jody Cottier .

Την Κυριακή 31 Ιουλίου το Congas Ethnic Beach Bar σας προσκαλεί στο daylight party που διογανώνει με καλεσμένους από την Αγγλία τους Colin Dale, resident dj του Dance 88/89 στην Ibiza και τον Jody Cottier σε ένα άκρως καλοκαιρινό μεσημέρι Κυριακής για να χωρέψουμε στους ρυθμούς της house και της tech house. 

Απαραίτητος εξοπλισμός: μπρατσάκια, νεροπίστολα, μαγιό, βατραχοπέδιλα, μάσκες, αναπνευστήρες, αντηλιακό ματιών, αντηλιακό προσώπου, αντηλιακό μαλλιών, αντηλιακό με χρώμα, αντηλιακό χωρίς χρώμα, πετσέτες, σκουφάκια, σαγιονάρες, μπουρνούζια, τσάντες, καπέλα, σανίδες, γυαλάκια...τα λέμε την Κυριακή.


*INFO-Πληροφορίες

Congas Beach Bar

Colin Dale/ Jody Cottier : Κυριακή 31 Ιουλίου 2016 / 15:00

Τοποθεσία: Στην παραλία του Μολυβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 22530-72181


e-mail : info@congas.gr



Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos