Το αγαπήσατε;; Το ΟΧΥ CLUB ξανά πάει βόλτα στην παραλία στην Αναξο Λέσβου #24/07

Στο πρώτο beach party έγινε χαμός…..


Αυτή την Κυριακή 24/07/16 η ομάδα του OXY με μπροστάρη τον DJ ANTONY PL και τον θαυματουργό DJ Angel P….πάει για βουτιές στο Jalouse στην Αναξο Λέσβου για ακόμα ένα τρελό καλοκαιρινό beach Party….

This Sunday OXY team organize a beach party only for you! Beach Party @ Jalouse BEACH BAR with House Music DJ ANTONY PL & Angel P!

Warm up :

ANTONY PL (Resident DJ of OXY Club) & Angel P .

ΗΜΕΡΑ: Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΩΡΑ: 15:00…..

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 697-1763034


e-mail: vip@oxy-club.gr

Official facebook OXY: OXY


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos



Ένας χώρος πλήρως διαμορφωμένος , ανακατασκευασμένος , που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα αγγίζει τα επίπεδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και είναι ικανός να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Το OXY CLUB και η ομάδα του με πρωτότυπα θεαματικά events , υπεροχές παρουσίες, επαγγελματίες χορευτές - χορεύτριες, με τους καλύτερους DJ’s στα decks που θα σας ξεσηκώσουν με ρυθμούς Mainstream , Deep House , Hip hop, ελληνικούς, ξένους, αλλά και με live εμφανίσεις επώνυμων καλλιτεχνών σας υπόσχεται αξέχαστες βραδιές διασκέδασης.

Το άψογο service θα είναι πάντα στην διάθεσή σας, καθώς επίσης και τα άνετα prive.


Το OXY CLUB θα σας προσφέρει την αίσθηση μιας προσιτής πολυτέλειας την οποία όλοι επιθυμούμε και αναζητούμε να απολαύσουμε. Σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση.