Συλλήψεις σε Λήμνο και Μυτιλήνη για τα ντεσιμπέλ σε μπαρ

Σύλληψη ατόμου στη Μυτιλήνη, για παράβαση σχετική με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος


Το Σαββατο (10-07-2016) λίγο μετά τα μεσάνυχτα, συνελήφθη στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας 23χρονος ημεδαπός, για παράβαση σχετική με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου σε κατάστημα – σνακ μπαρ στη Μυτιλήνη, στο οποίο εργαζόταν ως υπεύθυνος ο 23χρονος, διαπιστώθηκε μετά από σχετική μέτρηση, ότι η ένταση των μουσικών οργάνων που είχαν τεθεί σε λειτουργία στο κατάστημα, ξεπερνούσε το ανώτερο επιτρεπόμενο όριο.

Δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης. 

Σύλληψη ατόμου στη Λήμνο, για παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος

Το Σαββατο (10-07-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη στη Λήμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας, μια 43χρονη ημεδαπή, για παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, σε κατάστημα – μπαρ στη Λήμνο, ιδιοκτησίας της 43χρονης, διαπιστώθηκε μετά από σχετική μέτρηση, ότι η ένταση των μουσικών οργάνων που είχαν τεθεί σε λειτουργία στο κατάστημα, ξεπερνούσε το ανώτερο επιτρεπόμενο όριο.

Επίσης, για τη λειτουργία των μουσικών οργάνων, δεν είχε εκδοθεί η προβλεπόμενη από το Νόμο άδεια, ενώ η 43χρονη που εργαζόταν σε αυτό, στερούταν πιστοποιητικού υγείας και απασχολούσε δύο ακόμη άτομα τα οποία επίσης στερούταν κατά περίπτωση, πιστοποιητικού υγείας και άδειας εργασίας.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας.