Καθημερινές διακοπές νερού στην Μυτιλήνη τις βραδινές ώρες-Ανάστατοι οι κάτοικοι κατά της ΔΕΥΑΛ

Σοβαρή ένσταση εκφράζουν κάτοικοι της Μυτιλήνης και όχι μόνο για τις ώρες κατά τις οποίες σημειώνονται επαναλαμβανόμενες, καθημερινές το τελευταίο δίμηνο, διακοπές στην υδροδότηση χωρίς ουσιαστικό λόγω.


Συγκεκριμένα, αυτές οι απρογραμμάτιστες διακοπές στην υδροδότηση, ξεκινούν συνήθως από τις 22:30 έως τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, με αποτέλεσμα, κυρίως τις βραδινές ώρες, να δημιουργούνται ιδιαίτερα προβλήματα στα νοικοκυριά.

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων στο lesvospost.com οι περισσότεροι επιστρέφουν στο σπίτι μετά τη δουλειά τους στις 20:00 και 21:00 και δεν προλαβαίνουν να κάνουν τίποτα όταν στις 22:30 κόβεται το νερό. Αλλά και το πρωί, όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι, όταν το νερό έρχεται σταδιακά στις βρύσες τους στις 06.00, δεν προλαβαίνουν να ετοιμαστούν για να είναι εγκαίρως στην εργασία τους. 


Γιατί να πληρώνουμε οι πολίτες της Λέσβου κανονικά τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΛ αλλά εκείνη χωρίς κάποια ενημέρωση εδώ και 2 μήνες να κάνει διακοπές νερού και μάλιστα εν μέσω τουριστικής περιόδου;