Από τον Ολυμπιακό στον Αιολικό και τώρα στον Παύλο Μελά μεσω Χατζηνικολάου ο Βερβέρης

Ποντάρει στα… νιάτα και φέτος ο Παύλος Μελάς, ο οποίος πριν λίγες ώρες ολοκλήρωσε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση ενός ελπιδοφόρου ποδοσφαιριστή.


Ο λόγος για τον 18χρονο δεξιοπόδαρο αμυντικό, Αποστόλη Βερβέρη, ο οποίος τη περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Αιολικό Μυτιλήνης, μετρώντας τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής. Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του βήματα στην ακαδημία του Ολυμπιακού, φτάνοντας μέχρι την Κ17 των Πειραιωτών το 2014.

Ο Αποστόλης Βερβέρης βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο του Παύλου Μελά, εκεί όπου μαζί με τον manager του (Fifa) Αχιλλέα Χατζηνικολάου και τον πρόεδρο των Σταυρουπολιτών, Γιώργο Τσαρδακλή, επισημοποίησαν την συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση του Παύλου Μελά

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α..Ο Παύλου Μελά ανακοινώνουν την απόκτηση του δυναμικού δεξιού μπακ χαφ Τόλη Βερβέρη (24/01/1998) ,18 ετών από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αιολικού Μυτιλήνης για το πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής (4 συμμετοχές). Ο παίκτης μας από την νέα χρονιά θα είναι φοιτητής στο τμήμα των ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.Την σταδιοδρομία του την ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού στην Μυτιλήνη και από εκεί πήρε μεταγραφή στην Κ-17 του Ολυμπιακού το 2014.

Την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αιολικού Μυτιλήνης για το πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.


Πηγη epsm24.gr