betmasters.gr:Euro 2016: Πορτογαλία - Γαλλία (τελικός)

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Euro 2016 έφτασε.


Η Γαλλία είναι δικαιότατα στον τελικό. Έπαιξε την καλύτερη μπάλα, ιδιαίτερα μετά τη φάση των ομίλων και διαθέτοντας και το πιο πλήρες ρόστερ, έφτασε ως το τέλος. Η Πορτογαλία είναι ξεκάθαρα ομάδα προπονητή. Για μένα ο Σάντος είναι το μεγάλο αστέρι και όχι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πάντως, μαζί με το Νάνι και την εξαιρετική άμυνα, έφεραν την ομάδα στον τελικό. Τα προγνωστικά όλων λένε Γαλλία, θα είναι όμως τόσο εύκολο;

Η Γαλλία ήταν καταιγιστική κόντρα στη Γερμανία. Κέρδισε καθαρά με 2-0, αν και η άμυνά της δεν λειτούργησε καλά στο τέλος και θα μπορούσε να δεχτεί ένα τέρμα.

Βέβαια, κάθε μεγάλη ομάδα ξεκινάει από έναν σπουδαίο τερματοφύλακα και ο Γιορίς κάνει εκπληκτικό τουρνουά. Ο Πογκμπά είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση και οι Ζιρού και Γκριεζμάν μπροστά κάνουν εκπληκτικά πράγματα. Αν σε αυτή την εξίσωση βάλουμε και τους Ματουιντί και Παγέτ, πραγματικα΄έχουμε ένα υπέροχο σύνολο. Ο Ντεσάν ξέρει πως η Πορτογαλία είναι εντελώς διαφορετική ομάδα από οποιαδήποτε έχει αντιμετωπίσει ως τώρα η Γαλλία. Τόσο η Ισλανδία στους 8 όσο και η Γερμανία στους 4, είναι ομάδες που παίζουν ανοιχτά και θέλουν να έχουν την κατοχή.

Όταν οι "τρικολόρ" αντιμετώπισαν μια ομάδα που τους περιμένει, δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ και αναφέρομαι στο ματς των 16 με την Ιρλανδία, αλλά και στα τρία ματς του ομίλου.

Η Πορτογαλία έφτασε στον τελικό με πέντε ισοπαλίες και μία νίκη και αυτό τα λέει όλα από μόνο του. Παίζει σταθερά καλή άμυνα, ενώ το σχέδιό της στην επίθεση δεν είναι πολύπλοκο. Όλοι ψάχνουν τον Κριστιάνο, ενώ και ο Νάνι προσφέρει πολύτιμες λύσεις.

Στα μέσα του τουρνουά μπήκε στο κόλπο και ο Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος έδωσε ποιότητα στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Ο Σάντος δεν έχει κανένα λόγο να αλλάξει την τακτική του, θα παίξει αμυντικά, θα περιμένει τους Γάλλους και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Με τον Μπρούνο Άλβες που είδαμε στον ημιτελικό, δεν έχει και πολύ σημασία αν θα παίξει ή όχι ο Πέπε. Άλλωστε, ο πρώην μπακ της ΑΕΚ, τον "βαρύ" Ζιρού τον... έχει.

Στοιχηματικά, καθαρό φαβορί είναι η Γαλλία, η οποία προσφέρεται σε τιμές κοντά στο 2,00. Η ισοπαλία πληρώνει επί 3,30, ενώ ο άσος της Πορτογαλία δίνει κοντά στο 4,50.
Ας ελπίσουμε να δούμε ένα καλό ματς, ώστε να μας μείνει αξέχαστος αυτός ο μεγάλος τελικός.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.