betmasters.gr: Τελευταία Κυριακή με καλοκαιρινούς ρυθμούς

Τι είναι αυτό που χωρίζει τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού, με αυτά του Χειμώνα; Μα φυσικά η Αγγλία.


Οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας ξεκινούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, οπότε η σημερινή Κυριακή, είναι η τελευταία καθαρά καλοκαιρινή, της σεζόν που διανύουμε. Βεβαίως, με το ξεκίνημα των πρωταθλημάτων Ελβετίας, Βελγίου και Αυστρίας, ήδη αρχίζουμε να παίρνουμε γεύση από "στοιχηματικό Φθινόπωρο". Οι tipster του betmasters.gr ακονίζουν τα μαχαίρια τους και ετοιμάζουν τα προγνωστικά τους.

Τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο Βέλγιο, αγωνίζονται σήμερα στην πρεμιέρα της Jupiler League. Η Σταντάρ Λιέγης παίζει εκτός με τη Βέστερλο, η Γάνδη δοκιμάζεται στην έδρα της Κορτράικ και η Γκενκ του Νίκου Καρέλη, αντιμετωπίζει εντός έδρας την Οστάνδη.

Στην Ελβετία, το ματς της ημέρας είναι το Λουκέρνη - Γκρασχόπερς, ενώ η πρωταθλήτρια Βασιλεία παίζει στο Λουξεμβούργκο κόντρα στη Βαντούζ. Τέλος, το πρώτο χρονικά ματς για σήμερα είναι το Λωζάννη - Τουν.

Στο πρωτάθλημα Σουηδίας, η αντίπαλος του ΠΑΟ στο Europa League, ΑΪΚ, αντιμετωπίζει εντός έδρας την Φάλκεμπεργκ. Στα άλλα δύο σημερινά ματς, έχουμε Γιόνσεπινγκ - Γκέτεμποργκ και Χάκεν - Χέλσινμποργκ.

Φουλ αγωνιστική στη Νορβηγία, με τα εξής ματς: Άααλεσουντ - Λίλεστρομ, Μπόντο Γκλιμτ - Τρόμσο, Χάουγκεσουντ - Σόγκνταλ, Όντ Γκρένλαντ - Μπραν και Στρομσγκόντσετ - Στάμπαεκ.
Στη Φινλανδία και τη Δανία, τα ματς που ξεχωρίζουν είναι τα Ίντερ Τούρκου - Ελσίνκι και Κοπεγχάγη - Νόρτζελαντ αντίστοιχα.

Η μέρα κλείνει αργά το βράδυ, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με το εξαιρετικά ενδιαφέρον Campeonato Brasileiro. Τέσσερις είναι οι αγώνες "φωτιά" αυτής της αγωνιστικής: Ατλέτικο Μινέιρο - Γκρέμιο, Σάντος - Κρουζέιρο, Ιντερνασιονάλ - Κορίνθιανς και Μποταφόγκο - Παλμέιρας.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.