betmasters.gr: ΠΑΟΚ καλεί σεντόνι...

Όλο και σοβαρεύουν τα δεδομένα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Απόψε διεξάγονται τα πρώτα παιχνίδια του 3ου προκριματικού γύρου στα οποία φυσικά λαμβάνει μέρος τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός.

Σήμερα καλείται ο δικέφαλος του Βορρά να πάρει αποτέλεσμα μέσα στην έδρα του Άγιαξ. Το έργο του είναι πολύ δύσκολο, καθώς μιλάμε για έναν αντίπαλο με τεράστιο όνομα στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οι Θεσσαλονικείς θα παλέψουν για ό,τι καλύτερο μπορούν στην Ολλανδία προκειμένου να οδηγήσουν τον "Αίαντα" μέσα στην καυτή Τούμπα με τις ευνοϊκότερες προϋποθέσεις.

Οι εταιρείες που δέχονται Paysafe ολοένα και πληθαίνουν, οπότε οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με έναν από τους δημοφιλέστερους τρόπους κατάθεσης.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια τα πιο αμφίρροπα είναι τα Σπάρτα Πράγας - Στεάουα, Λουντογκόρετς - Ερυθρός Αστέρας και Ροστόφ - Άντερλεχτ στα οποία προφανώς και οι αποδόσεις είναι πιο μοιρασμένες.

Μεγάλα φαβορί είναι η Μπάτε που υποδέχεται την Ντάνταλκ, η Σαχτάρ Ντόνετσκ που φιλοξενεί στην Ουκρανία τη Γιουνγκ Μπόις και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ που παίζει το πρώτο ματς με την Ντιναμό Τιφλίδας στην έδρα της.

Στα Βικτόρια Πλζεν - Καραμπάκ και Παρτιζάν Τιράνων - Σάλτσμπουργκ τόσο οι Αζέροι όσο και και οι Αλβανοί, έχοντας ήδη παίξει έναν γύρο, μπορούν να κάνουν τη ζημιά, ωστόσο από τους book δίνονται ως μεγάλα outsider.

Δείτε συνοπτικά τα σημερινά παιχνίδια για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ:

Άγιαξ - ΠΑΟΚ
Σπάρτα Πράγας - Στεάουα
Λουντογκόρετς - Ερυθρός Αστέρας
Μπάτε - Ντάνταλκ
Παρτιζάν Τιράνων - Σάλτσμπουργκ
Βικτόρια Πλζεν - Καραμπάκ
Ροστόφ - Άντερλεχτ
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Γιουνγκ Μπόις
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Ντιναμό Τιφλίδας


Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.