betmasters.gr: Θρυλική πρόκληση, ώρα για αποδείξεις

Μεγάλη αλήθεια έιναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Ολυμπιακό να παίζει προκριματικά από τον Ιούλιο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως οι Πειραιώτες είναι κάπως "κακομαθημένοι" μπαίνοντας απευθείας στους ομίλους κάθε χρόνο.


Σήμερα είναι η ευκαιρία για τους "ερυθρόλευκους" να σκορπίσουν κάποιες εσφαλμένες εντυπώσεις που έδωσαν στα φιλικά προετοιμασίας. Στο δρόμο τους η Χάποελ Μπερ Σεβά από το Ισραήλ, η οποία κατεβαίνει στο φαληρικό στάδιο μετά την πρόκρισή της επί της Σερίφ. Υπενθυμίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ κακές εμπειρίες με Ισραηλινούς και θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος για να μην τρέχει και δεν φτάνει. Φυσικά ούτε λόγος για το ποιος είναι το φαβορί. Αρκεί να πούμε ότι ο άσος βρίσκεται γύρω στο 1,35 στις περισσότερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος.

Εκτός από τον Ολυμπιακό στη μάχη ρίχνεται και ο ΑΠΟΕΛ. Οι Κύπριοι, αφού ξεπέρασαν τον 2ο προκριματικό γύρο χωρίς προβλήματα, σήμερα παίζουν στο Τρόντχαϊμ κόντρα στη Ρόζενμποργκ, όπου δεν θα έχουν καθόλου εύκολο έργο. Οι Νορβηγοί άφησαν εκτός συνέχειας τη Νόρκεπινγκ μετά από δύο συγκλονιστικά παιχνίδια με συνολικό σκορ 5-4 και αγωνιστικά είναι πολύ πιο έτοιμοι, καθώς το πρωτάθλημα της χώρας τους βρίσκεται ήδη στα μισά.

Εννοείται πως το παιχνίδι της ημέρας είναι το Φενέρμπαχτσε - Μονακό. Παίζεται μια πρόκριση ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν δαπανήσει πολλά εκατομμύρια τα τελευταία χρόνια και αναμένεται να γίνει η απόλυτη σφαγή. Αμφίρροπα είναι και τα υπόλοιπα 3 ματς της βραδιάς. Η Αστάνα είναι πολύ σκληρό καρύδι και δίνεται ελαφρώς φαβορί με φιλοξενούμενη τη Σέλτικ του Μπρένταν Ρότζερς. Η Άστρα Γκιούργκιου από τη Ρουμανία υποδέχεται την Κοπεγχάγη και οι Δανοί έχουν τον πρώτο λόγο τουλάχιστον όσον αφορά στις αποδόσεις. Αυτό φυσικά πρέπει να το αποδείξουν και στο γήπεδο. Τέλος, η σλοβάκικη Τρεντσίν που πέταξε έξω από το θεσμό την Ολύμπια, έχει τη μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στα play-offs, αν αποκλείσει και τη Λέγκια Βαρσοβίας που φέτος δεν δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Συνοπτικά τα παιχνίδια της ημέρας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ:

Αστάνα - Σέλτικ
Ρόζενμποργκ - ΑΠΟΕΛ
Άστρα Γκιούργκιου - Κοπεγχάγη
Φενέρμπαχτσε - Μονακό
Τρεντσίν - Λέγκια Βαρσοβίας
Ολυμπιακός - Χάποελ Μπερ Σεβά

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.