betmasters.gr: Ορεκτικά ενόψει τελικού

Εν αναμονή του μεγάλου τελικού του Euro 2016 που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή, πρέπει σήμερα να αρκεστούμε στα λεγόμενα "λιμά".
Όπου "λιμά", βάλτε πρωτάθλημα Φινλανδίας, πρωτάθλημα Νορβηγίας, Ιρλανδία, Β' Βραζιλίας, MLS ΗΠΑ και πρωτάθλημα Κολομβίας. Και η εύλογη ερώτηση είναι: 

Αξίζει να παίξουμε στοίχημα σε αυτές τις διοργανώσεις; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Το ταμείο είναι ίδιο σε όλες τις κατηγορίες και μπορεί να έρθει από κει που δεν το περιμένεις. Ευκαιρίες υπάρχουν παντού και τα προγνωστικά του betmasters πάντα μελετημένα.

Το πρωτάθλημα Φινλανδίας έχει φτάσει στην 17η αγωνιστική του και σήμερα θα γίνουν δύο ματς. Η Σεϊναγιόεν θα αντιμετωπίσει την "ουραγό" PK-35, ενώ στο πιο αμφίρροπο ματς της ημέρας, η Βάασα θα παίξει με τη Λάχτι.
Στο εναρκτήριο λάκτισμα της 15ης αγωνιστικής της Νορβηγίας, η Σταρτ αντιμετωπίζει τη Μπόντο Γκλιμτ. Μέχρι στιγμής, οι δύο αντίπαλοι "βολοδέρνουν" στο τέλος της βαθμολογίας και θέλουν οπωσδήποτε βαθμούς. Ειδικά η Σταρτ, δεν έχει καν νίκη ως τώρα, με έξι ισοπαλίες και οκτώ ήττες.

Στα υπόλοιπα σημαντικά ματς, έχουμε Μποέμιανς - Μπρέι, Κρισιούμα - Λουβερντένσε, Τούπι - Σεαρά, Ορλάντο - Χιούστον, Σαν Χοσέ - Ντάλας. Κορτουλούα - Εκιδάδ.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.