betmasters.gr: Europa League: Μπαίνει ο ΠΑΣ

Η πρώτη ελληνική ομάδα που μπαίνει στη μάχη των ευρωπαϊκών κυπέλλων για την περίοδο 2016/17, είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα την Όντ Γκρένλαντ.


Η ομάδα του Πετράκη εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του Πανιωνίου να συμμετάσχει στην Ευρώπη και παίρνοντας την 6η θέση της βαθμολογίας του περσινού πρωταθλήματος, εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην Ευρώπη. Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΣ άξιζε μια ευρωπαϊκή συμμετοχή, καθώς τα προηγούμενα χρόνια ήταν αυτός στη θέση του Πανιωνίου και παρότι κέρδισε μια θέση στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος, δεν έπαιρνε την άδεια της UEFA.

Η κλήρωση δεν ήταν και η καλύτερη για τον ΠΑΣ, αφού η Οντ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στη χώρα της και το πρωτάθλημα Νορβηγίας είναι σε φουλ εξέλιξη. Επομένως, σε κάθε περίπτωση φαβορί για την πρόκριση είναι η Οντ, αλλά ο ΠΑΣ δεν πρόκειται να πέσει χωρίς μάχη. Το νόμιμο στοίχημα στην Ελλάδα, βγάζει ελαφρύ φαβορί τον ΠΑΣ, με το Χ να είναι σχετικά χαμηλά και το διπλό κάτω από το 3,00.

Δύσκολο έργο έχει η Ομόνοια, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Γενικά, οι ισραηλινές ομάδες δεν είναι επιθυμητοί αντίπαλοι στις πρώτες φάσεις των προκριματικών, καθώς το πρωτάθλημά τους θεωρείται ανεπτυγμένο σε σχέση με άλλα. Οι Κύπριοι έχουν κάνει μια νέα αρχή φέτος και απόλυτο αφεντικό της ομάδας είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής, Νίκος Νταμπίζας. Βέβαια, στην προηγούμενη φάση λίγο έλειψε να αποκλειστούν, αλλά τελικά κατάφεραν να μείνουν όρθιοι, έστω και στην παράταση κόντρα στη Μπάναντς.

Πιο εύκολο έργο από την Ομόνοια αναμένεται να έχει η ΑΕΚ Λάρνακας, καθώς αντιμετωπίζει την αδύναμη Κλίφτονβιλ. Το πρώτο ματς είναι μακριά από την Κύπρο και απλά οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να μην χάσουν. Μετά, όλα θα γίνουν πιο εύκολα στη Λάρνακα.

Εκτός από τα τρία ματς που προαναφέρθησαν, σήμερα διεξάγονται άλλα τριάντα. Τα πιο σημαντικά από αυτά είναι τα εξής: Καϊράτ - Μακάμπι Τ.Α., Μίντιλαντ - Βαντούζ, Σοντερίσκε - Στρομσγκόντσετ, Σόλιγκορσκ - Ντομζάλε, Γκενκ - Μπουντούσνοστ, ΜΤΚ - Καμπάλα, Πιαστ - Γκέτεμποργκ, Χιμπέρνιαν - Μπρόντμπι, Αμπερντίν - Βέντσπιλς και KR Ρέικιαβικ - Γκρασχόπερς.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.