betmasters.gr: Europa League: 32 ματς για όλα τα γούστα

Με 32 αναμετρήσεις από τις 17:00 και μετά ολοκληρώνεται και ο 2ος προκριματικός γύρος του Europa League. Φυσικά υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον.


Ο ΠΑΣ σκόρπισε την Οντ Γκρένλαντ με 3-0 στα Γιάννενα και θα πάει να πάρει αποτέλεσμα στη Νορβηγία. Η ΑΕΚ Λάρνακας κέρδισε 3-2 με τεράστια ανατροπή στη Βόρειο Ιρλανδία την Κλίφτονβιλ και δεν θα δυσκολευτεί να προκριθεί μέσα στην Κύπρο. Το δυσκολότερο έργο το έχει η Ομόνοια που πρέπει να ανατρέψει στο ΓΣΠ το εις βάρος της 0-1 με αντίπαλο την πολύ επικίνδυνη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Τα παιχνίδια είναι πολλά κι επομένως υπάρχει μεγάλο εύρος για προγνωστικά. Τα περισσότερα ζευγάρια είναι αμφίρροπα, ενώ η μεγαλύτερη έκπληξη σημειώθηκε στο Ταλίν, όπου η Λεβάντια κέρδισε με 3-1 τη Σλάβια Πράγας. Επομένως οι Τσέχοι καλούνται να ανατρέψουν τα δεδομένα κερδίζοντας με 2 γκολ διαφορά. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ακόμα κι έτσι η πρόκριση των Εσθονών πληρώνει με 2,45. Η άλλη έκπληξη έγινε στην Ουγγαρία όπου η Ντέμπρετσεν έχασε με 1-2 από την Τορπέντο Ζοντίνο από τη Λευκορωσία, η οποία πια στην έδρα της μπορεί να κάνει διαχείριση του αποτελέσματος.

Το 1-1 είχε την τιμητική του στα πρώτα παιχνίδια, αφού σημειώθηκε σε 8 αναμετρήσεις. Απόψε στις περισσότερες περιπτώσεις οι γηπεδούχοι είναι τα φαβορί. Ακλόνητο είναι η Γκρασχόπερς κόντρα στην Ρέικιαβικ και μάλιστα χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία με χαμηλό σκορ μετά το 3-3 της Ισλανδίας. Το ίδιο ισχύει για την Οσμάνλισπορ μετά το 2-2 με τη Ζίμπρου στη Μολδαβία. Σπουδαίο ενδιαφέρον έχει το Στρομσγκόντσετ - Σοντερίσκε έπειτα από τη νίκη των Δανών με 2-1.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.