betmasters.gr: Euro 2016: Πορτογαλία - Ουαλία (ημιτελικός)

Πριν την έναρξη του Euro, είχαν βγει στοιχήματα για ζευγάρια ημιτελικού. Το Πορτογαλία - Ουαλία σίγουρα δεν θα ήταν καν στα προσφερόμενα.


Κι αν η παρουσία της ομάδας του Σάντος στα ημιτελικά δεν θεωρείται και μεγάλη έκπληξη, αυτή της Ουαλίας είναι σίγουρα "βόμβα". H στοιχηματική θεωρία των ημιτελικών μιας μεγάλης διοργάνωσης λέει οτι δεν ακουμπάμε. Όμως, υπάρχουν κάποια στοιχεία που μπορούμε να επικαλεστούμε για να ποντάρουμε.

Τσούκου τσούκου και με αρκετή δόση τύχης, η Πορτογαλία έφτασε ως τους τέσσερις της διοργάνωσης. Βέβαια, ακόμη δεν έχει αντιμετωπίσει κάνα θηρίο. Μάλιστα, ακόμη δεν έχει πάρει ούτε νίκη και έφτασε ως εδώ, με πέντε ισοπαλίες. Στα νοκ άουτ πέταξε εκτός την Κροατία με γκολ στα τελευταία λεπτά της παράτασης, ενώ στα προημιτελικά απέκλεισε την Πολωνία στα πέναλτι. Ο Ρονάλντο δεν έχει δείξει το ταλέντο του, εκτός από ένα 20λεπτο στο ματς με την Ισλανδία, όπου με δύο δικά του γκολ, έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση.

Η Ουαλία έχει φτάσει δικαιότατα ως εδώ και σίγουρα αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, ότι και να γίνει στη συνέχεια. Ο μεγάλος της ηγέτης και αυτός που έχει πάρει όλο το credit για την πορεία των Βρετανών, είναι ο Μπέιλ. Όμως, από την "αυτοκρατορική" προβολή του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, αδικούνται οι Ράμσι και Άλεν, που είναι σίγουρα τα δύο καλύτερα χαφ στη διοργάνωση ως τώρα. Η απουσία του πρώτου από το σημερινό ματς είναι κάτι παραπάνω από σημαντική, αν και φαίνεται πως η Ουαλία λειτουργεί ως μια καλοκουρδισμένη μηχανή, η οποία δεν έχει προσωποκεντρικές φιγούρες.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.