betmasters.gr-Champions League: Ολοκληρώνεται ο 2ος προκριματικός γύρος

Με εξαίρεση το ζευγάρι Ντουντελάνζ - Καραμπάκ, στο οποίο οι Λουξεμβούργιοι είχαν χάσει με 2-0, όλα τα υπόλοιπα 7 ζευγάρια έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς για απόψε.


Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις μοιρασμένες στις περισσότερες από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος.

Υπάρχουν φυσικά τα φαβορί, όμως χωρίς να έχουν εξασφαλίσει απολύτως τίποτα από τον πρώτο αγώνα. Παραδείγματος χάριν ο άσος της Αστανά πληρώνει με 1,35 όμως έφυγε με το επικίνδυνο 0-0 από το Βίλνιους κι αν οι Λιθουανοί σκοράρουν, τότε τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά γι' αυτήν. Αρκετά καλύτερα αισθάνεται η Ντιναμό Ζάγκρεμπ που πήρε διπλό με 2-1 από την Βαρντάρ και η νίκη της πληρώνει με 1,30. Δεν θα έλεγα ότι προκαλεί εντύπωση ο άσος της Σέλτικ με 1,04, καθώς οι Σκωτσέζοι καλούνται να γυρίσουν το εις βάρος τους 0-1 από την ήττα στο Γιβραλτάρ και το πιο πιθανό είναι ότι θα τα καταφέρουν.

Από εκεί και πέρα, η Ρόζενμποργκ μπορεί να κέρδισε με 3-1 τη Νόρκεπινγκ στη Νορβηγία όμως οι γείτονες Σουηδοί είναι πολύ πιο επικίνδυνοι στην έδρα τους. Η Τρεντσίν κέρδισε 4-3 την Ολύμπια στη Λιουμπλιάνα, όμως πρέπει να είναι προσεκτική κόντρα στους Σλοβένους που δεν θα έχουν πια τίποτα να χάσουν. Εντελώς ορθάνοιχτα είναι τα Χαφναρφιόρντουρ - Ντάνταλκ και Φερεντσβάρος - Παρτιζάν Τιράνων των οποίων τα πρώτα παιχνίδια είχαν λήξει ισόπαλα.

Δείτε συνοπτικά τα αποτελέσμα των πρώτων ματς:

Ζαλγκίρις Βίλνιους - Αστανά (0-0)
Καραμπάκ - Ντουντελάνζ (2-0)
Ρόζενμποργκ - Νόρκεπινγκ (3-1)
Παρτιζάν Τιράνων - Φερεντσβάρος (1-1)
Ολύμπια Λ. - Τρεντσίν (3-4)
Λίνκολν - Σέλτικ (1-0)
Βαρντάρ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ (1-2)
Ντάνταλκ - Χαφναρφιόρντουρ (1-1)

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.