Μεταγραφικός οργασμός στην Καλλονή- Ανακοίνωσε 5 μεταγραφές-Παρών ο Μιχαλακης στην πρώτη

 Πέντε και... μία δώρο μεταγραφές από την Καλλονή.
 

Την ομάδα της νέας σεζόν, χτίζει η Καλλονή, που προχώρησε σε... μαζική ενίσχυση, ανακοινώνοντας πέντε παίκτες, ενώ παράλληλα, έδωσε τα χέρια και με τον Μιχάλη Φράγκο. 

Αναλυτικά:
 
-Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Αποστόλου. Ο Σπύρος Αποστόλου γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 1991 και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ. Έχει φορέσει την φανέλα της Ζακύνθου και του Πανιωνίου.

-Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κωστόπουλο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε την 1η Ιουνίου του 1987 και αγωνίζεται ως στόπερ. Έχει περάσει από Παναξιακό, Προοδευτική, Χαιδάρι, Ηλιούπολη, ΠΑΣ Κόρινθο, Φωκικό, Παναχαϊκή, Λαμία και Αχαρναϊκό.

-Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Ρεπετσά. Αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και είναι γεννημένος στις 16 Οκτωβρίου του 1983. Έχει περάσει από Λαμία, Νίκη Βόλου, Ηρακλή Ψαχνών, Πλατανιά, Βάρδα ΠΑΟ, Θύελλα Πατρών, Πανηλειακό, Παναιτωλικό, Τρίκαλα και Αχαρναϊκό.

-Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ζουλιώτη. Γεννημένος στις 12 Ιουνίου 1984, ο Δημήτρης Ζουλιώτης που αγωνίζεται ως δεξί μπακ, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Παναιτωλικό. Ακολούθησαν ο ΟΦΗ, ο Εθνικός Αστέρας, ο Αιολικός, η Κόρινθος, ο Ηρακλής Ψαχνών, η Νίκη Βόλου και η Λαμία.

-Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ταΐρη. Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1989 στην πόλη των Σερρών. Έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Πανθρακικός, Νίκη Βόλου και Απόλλωνα Σμύρνης.


Η πρώτη προπόνηση της Καλλονής

Η «πρώτη» της Καλλονής για τη νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε χθες στις 6 το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Το νέο τεχνικό επιτελείο με επικεφαλής τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα συστήθηκε με τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην παρθενική προπόνηση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το πλαίσιο των πρώτων αυτών ημερών έχει ως στόχο να μπουν σταδιακά οι ποδοσφαιριστές σε ρυθμό προπονήσεων. Έτσι η πρώτη προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις προσαρμογής και ασκήσεις με μπάλα.

Στην πρώτη ημέρα της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας μας το παρών εδωσε και ο Πρόεδρος Νίκος Μιχαλάκης ο οποίος ευχήθηκε υγεία και καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό επιτελείο. 


ΦΩΤΟ kallonifc.gr