4ο Εργαστηριακό Πρόγραμμα στη Μυτιλήνη από το πανεπιστήμιο Αιγαίου

Το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνει το 4ο Εργαστηριακό Πρόγραμμα Σπουδών με τίτλο: Ειδικά Θέματα Μεθοδολογίας Έρευνας, Ποσοτικών και Ποιοτικών Μεθόδων Ανάλυσης στη Μυτιλήνη από 15-19 Σεπτεμβρίου 2016.


Περιεχόμενο – Θεματολογία

Το αντικείμενο του 4ου Εργαστηριακού Προγράμματος Σπουδών (Autumn School) αφορά στην εκπαίδευση σε θέματα Μεθοδολογίας Έρευνας,

Ποσοτικών και Ποιοτικών Μεθόδων Ανάλυσης. Εστιάζει στην εκπαίδευση επιστημόνων όλων των κλάδων σε ειδικά κυρίως θέματα ποσοτικής και ποιοτικής ανάλυσης, καθώς και στην ουσιαστική, συνδυαστική αξιοποίηση των μεθόδων αυτών στο πλαίσιο μιας έρευνας.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές, αποφοίτους πανεπιστημιακών και τεχνολογικών ιδρυμάτων, μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες και ερευνητές που κινούνται στο χώρο των κοινωνικών επιστημών (π.χ. κοινωνιολόγους, οικονομoλόγους, ψυχολόγους, πολιτικούς επιστήμονες, κλπ.) ή σε συναφείς επιστημονικούς χώρους (π.χ. επιστήμες της αγωγής, επιστήμες υγείας, κλπ.) και οι οποίοι επιθυμούν να εμβαθύνουν σε θέματα σχεδιασμού και μεθοδολογίας της έρευνας, καθώς και σε ποσοτικές και ποιοτικές μεθόδους ανάλυσης και ερμηνείας ερευνητικών δεδομένων. Το Πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να αποκομίσουν το μεγαλύτερο δυνατό όφελος ανάλογα με το επίπεδο εξοικείωσής τους, στα θέματα  που πραγματεύεται το 4ο Εργαστηριακό Πρόγραμμα Σπουδών (Autumn School).


Υποβολή Αιτήσεων

Η υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώνεται την 1η Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη.

Πληροφορίες


Περισσότερες πληροφορίες: https://forum.aegean.gr.